Gratis biobiljetter och presentkort på bl.a. HM



Jag har faktist hittat en bra sajt där man får gratis biobiljetter och presentkort på bland annat HM. Det enda man behöver göra är att samla poäng. Det kan man göra på olika sätt som att bara besöka andra sajter.



:) Eller värva kompisar.
Om du blir medlem genom mig får du 75 poäng i välkomstpresent.

Bara onsdag



Oj vad trött jag är. Bara sovit några timmar per natt denna vecka. Det funkar inte behöver mer sömn annars förvandlas jag till en zombie. Varit ute större delen av dagen även i dag. Härligt och vi har även grillat, mysigt. Men helt slut nu. Jobbat även på ett annat jobb i dag så nu är jag helt slut. Köpt hem choklad och ciggaretter. Visst är jag hälsosam:/ Måste bli bättring på mig. Men i dag är inte denna dag. I dag vill jag synda.
Ska lägga mig nu, på en gång, efter en snabb dusch. Så skönt.
Imorgon är en ny dag med nya krafter men även utmaningar. Syns då. Kisses.
Längtar till fredag.

Ute i naturen

Pojkvännen ockuperade datorn hela kvällen igår:/ det blev därför inget bloggandes. Inte för att jag nu något utöver det vanliga inträffa. Efter jobbet blev det och storhandla. Och när middagen var färdig tog vi en promenad och fotade lite. Äntligen hittat laddaren till kameran:) Den har varit borta ett tag i stöket av renoveringen men nu äntligen kom den fram. Vi har annars bara fått klara oss med Kribbas mobillkamera. Min är helt värdelös därför lite trist när Kribba inte är med om jag vill ta lite bilder.

Hade en ganska bra dag på jobbet, vi var ute i skogen större delen av dagen. Mm älskar att vara ute i naturen. Vill göra det oftare. Behöver inte vara värsta grejen utan bara ta med sig en termos och kanske några mackor och köra ut till en mysig glänta eller stig. Ta en promenad och sedan sitta och fika och njuta av naturen.



I dag har vi även haft vårstädning på vårt bostadsområde. De kom ganska många, vi kratta undan löv och skräp. Det är ganska trevligt att alla hjälps åt istället för att betala dyra pengar för någon annan ska göra det och man får också chansen att se och lära känna lite utav sina grannar. Det är ändå inte så ofta.

Sundsvall fram och tillbaks - varför - Ikea så klart

Hade en riktigt härlig dag igår men också tuff. Klev upp tidigare än andra sovmorgnar för det var ikea dags igen. Nytt kök är på gång:) Bara köksskåpen fattas så kan det börjas röjas. Så vi hyrde släp, ett stort blev det fanns inte ledigt mindre. Usch, var lite nervös och inte blev det bättre av storleken på släpet var större än jag hade tänkt mig. Inte kört så mycket med släp förrut och ingen har haft möjlighet att lära mig eftersom föräldrarna bor så långt borta. Så jag har fått våga själv och lära mig. Men det var faktist inga problem om än det var en bra bit och köra. Det gick faktist jä*ligt bra, allt flöt på bra även hastigheten. Känner mig faktist jäkligt stolt och duktig. Var till och med tvungen och ringa pappsen i dag och skryta lite:) Ibland behöver man även i min ålder beröm av päronen. Raringen har också bidragit otroligt med sin tro på mig och stöd*kram*.











Det var ju jätte härligt väder igår mestadels av vägen i alla fall så det var en riktigt skön roadtrip. Älskar numera att köra och det alltid roligt att resa bort på lite nytt. Bara komma bort ibland från vardagen och uppleva nya saker.
Tyvärr hann vi inte stanna och handla annat än köket för att beställa och hämta och lasta på alla delar tog ca tre timmar, sjukt va. Därefter stängde Ikea:( Men vi hann käka dära, mm gott.



Något liknande detta blir det. Helvita blanka underskåp och gråa tegelstenar ovanför diskbänken.
På grund att vi sega oss har vi tyvärr fått lära oss en läxa.  Skåpdörrarna på bilden var inte vårt första val, de vi önskade fanns inte mer. Däremot liknande dessa dem. Vi hade även tänkt oss en svart bänkskiva men även där var det säljstopp så istället blir det en grå. Helt okej men, men,,lite trist när det inte blir som man tänkt sig. Fast det blir nog bra ändå och vårt kök i detta nu kan bara bli snyggare, fulare finns inte:) Nää, nu överdrev jag kanske.

Väl hemma igen, fick vi värsta träningspasset. Att bära upp ett kök uppför tre trappor är tufft kan jag säga.
Väl färdig belönade vi oss med lite kall öl på båten igen, fa* vad det var gott.
Kul också att se kulturnatta är så populärt i stan, västa stadsfesten. Hade ingen aning om detta.



Grillbuffe och öl

Börjar äntligen bli frisk, varit förkyld sen förra fredagen :( Så himla jobbigt och framförallt trist. Har bara kunnat jobba en dag i veckan när jag trodde jag blivit bättre. Så i slutet av denna vecka höll jag på börja klättra på väggarna av rastlöshet och tröttnad på förkylningen. Man kan faktist inte sova hela dagarna även fast man vill när man är sjuk. Däremot vad konstigt det kan vara för mellan mitt snörvel, feber, täppa, hosta och en massa andra otrevliga ljud så kunde jag få energiryck när alvedonen kickade in. Undra hur det kan vara så, blir man tillfälligt bättre eller blir kroppen bara lurad så länge tabletten varar?

I fredags tog jag mig i alla fall ut på kvällen. Gu så skönt. Jag o Kribba käkade grillbuffe på båten och drack lite öl. Jätte mysigt. Min första öl ute för i år. Kribba hann lite före*)







online-turneringar



Min syster skickade mig detta förjäkligt roliga klippet. Alla mina tre syskon älskar och spela tv-spel och då även online-turneringar. Så man kan säga de här är en del av dess vardag. Stackare.
I alla fall var det en så rolig sketch att jag måste visa er, ha, ha. Älskar bara sådan humor.

The voice Vakna


Brukar ni se på morgonen radioprogrammet Vakna med the voice på kanal 5. Jag försöker se så mycket jag hinner innan jobbet. Tycker det är så intressanta programledare som också vågar flippa ut ibland. Hysteriskt roligt, älskar det. Måste vara en av världens bästa jobb, i alla fall på deras arbetsplats. De verkar ha så kul tillsammans. Skulle gärna vilja ha dem som arbetskamrater. Fa* va kul man skulle ha det på jobbet, ha ha.
Har ni förresten sett Kjell, redaktören? Han är också himla tokigt rolig. Tycker han påminner om regissören Quentin Tarantino. De ser så lika ut och även deras ansiktsuttryck. Eller är det bara jag som ser det? Kolla även filmklipp om ni inte sett dem förut.



När man jämför människor kan det vara lite känsligt så ta nu inte detta på fel sätt gillar både Quentin och Kjell.

Ex. på hur kul dem har det. Jag menar har ni så här roligt på erat jobb eller kan ni göra så här?!


yipiee, fått jobb. Kanske man kan då resa snart,, i alla fall

Fått extra jobbet som ledsagare, ett första uppdrag i alla fall. Några timmar extra per månad, blir mer jobb senare. Men är i alla fall jätte glad. Vill jobba och tjäna pengar. Är också ett roligt extra jobb vilket gör det ännu bättre.
Ett steg närmare utlandsresor. Allt jag vill ha nu. En resa till ett varmt land. Och jobbar jätte gärna för det. Resa är det bästa som finns.

Kikar nu på gamla foton från resor, tyvärr för få gjorda*)
När jag ser på bilderna blir jag helt sjuk, måste få fara iväg, blir galen. Det kittlar i benen av resfeber. kan inte tänka på annat. Destination spelar egentligen roll bara det är varmt och skönt.
Däremot skulle jag absolut inte ha något emot att fara hit igen, Kuala lumpur i Malaysia. Bodde på värsta hotellet som ägde hela ön. Däremot finns det också 99 till öar som säckert är lika vackra men skulle i alla fall gärna kunna spendera smekmånaden där *blink* när den nu blir. Bara snart nio år sedan vi träffades, inte på tiden ha, ha. Stackars Kribba, springer för livet nu.




Nedervåningen vår, bakom kameran stranden. Alltså stranden utanför din altan, kan det bli bättre. ( undra om man kan flytta hit :)










Hotellet hade en damm under golvet med fiskar och växlighet. Jätte vackert, hade gärna velat ha så i mitt framtida hem. Varför akvarium när du kan ha naturen hemma hos dig. Fick också mata fiskarna varje dag:) vackra fiskar.


Snyggingen:) *kiss*




Jag plockar snäckor.

Right Round

Den här versionen är också bra. För jäkligt bra*blink*



Flo Rida feat Kesha - Right Round

Ingen Marilyn Manson

Ledsen Eva, det blir ingen Marilyn Manson för mig i sommar:( buhu. Det är alldeles för dyrt för mig. Varför måste Metaltown festivalen vara så långt borta, ända till Göteborg. Hade det varit i Stockholm inga problem. Min mommo bor där som man kan slagga hos och det går att få tag i bussresa för 300 kr, no problemas. Men med biljetter och resa till Göteborg kostar det lika mycket som en utlandsresa. Önskar jag vore rik, det hade inte varit så dumt ibland:)
- Men nästa gång Marilyn, då kommer jag och släpper lös.


Målar tavlor

Målar för tillfället. Påbörjat två nya tavlor. Roligt men också jobbigt. Just nu har jag lite svårt att få till kvinnans kropp, hon vill inte bli smal:) bara vara rund med former ha ha. Men har ju bara påbörjat den så förhoppningsvis blir den bra sedan. Är egentligen ganska trött i dag. Blev förkyld i helgen och bara värre blev det, halsen har känts som knivar i och fått en hemsk hosta. Buu, jag som just varit sjuk. Det var annars länge sedan sist men nu verkar det som att jag får allt som går. Känner mig i alla fall bättre i dag än igår så imorgon ska jag nog jobba. Man kan inte vara hemma för lite förkylning.








städerskan*)

Igår jobbade jag extra på mitt andra jobb och städade fem hus. Kände mig riktigt duktig men ska inte ta åt mig all ära, hade en jätte duktig och snabb arbetskamrat. Och ändå hade vi lite otur med att hitta alla hus på vischan och problem med bilen. Fick köra en av tjänstebilarna för första gången. Dom är lite större så jag var lite nervös eller rättare sagt ganska mycket. Körde väldigt försiktigt från parkeringen men väl igång gick det bra. Och i slutet av dagen diggade jag till och med bilen och vella bara flowa på. Börjat i allmänhet älska att köra bil, vill inte sluta bara ut och köra. Vill köra bilsemester i sommar, mycket. Tyvärr, vet ni med min tur så gick hastighetsmätaren på jobb-bilen sönder så klart när jag kör. Men det var inte mitt fel sa dem, vajern hade gått av och det är sådant som händer. Men typiskt ändå mig, första gången jag kör en av deras bilar:/

Annars har det även varit en del städ hemma, vi fick besök igår av ett par vänner till Kribba som ska vara här i helgen och då vill man så klart ha det okej hemma också. Men väl hemma igår efter besök på mataffärn och Lindex var jag helt slut och fick huvudvärk. Förmodligen också på grund av vätskebrist, är lite dålig på att dricka vatten så jag somnade tidigt.

Beach 2009

Jag har hittat bikinisarna för sommaren 2009. Jätte hotta. Vill ha dem. Däremot är nog en del lite väl sexiga för en sommar i Sverige. Jag skulle nog inte våga ha på mig dem,, men när jag är bortrest som ex. utlandet känner jag mig inte lika feg. De är ju faktist dösnygga.

























De finns på www.beachbunnyswimwear.com/index.cfm. Tyvärr lite för dyra för min plånbok, 300 dollar. Det får bli när jag blir rik någon dag:)
Men man kan ju göra egna. Jag tänkte köpa några billiga bikinisar och dekorera dem med smycken, snören, spets och kanske läder och voila.

Kaffe och ciggaretter

Åh ännu en härligt skön varm dag. Älskar solen och värmen. Jag blir som en ny människa, full av energi och ideer om nya upptåg *blink*
Efter jobbet blev de lite diskande men annars har jag bara låtit större delen av dagen förflyta med kaffe och ciggaretter på balkongen. Det är ju så härligt skönt i luften och när solen tittar fram vill jag bara blunda och njuta.

Bilderna är däremot tagna kvällstid







Som ni kan se behöver vår balkong också en makeover som resten av lägenheten får. Så lite omvårdnad och kärlek tänkte jag ge den i sommar. Inge större projekt men i alla fall nya stolar, kuddar och lite blommor så blir den nog lite mysigare. Det blir ingen utomlandsresa i sommar *snyft* men till hösten är det tänkt:) så jag känner att balkongen är prio för mig att få till eftersom den kommer vara större delen av sommarn våran "semester". Kommer så klart lägga upp bilder efter uppgraderingen*) Hoppas bara man kan få till det lite snyggt och mysigt. Vad ska man hitta på och göra? Så svårt.


Renoverat badrummet

Nu är vi strax i hamn med badrummet. Förra veckan var elektrikern och byggarn och fixade det sista, belysningen och taket. Det blev två små spotlights i duschen, ny lampa ovanför badrumsspegeln och väntar nu bara på att själva taklampan ska komma till Sverige.




Som ett litet vattenfall min love me- kran (ja, den heter faktist så).













The town

I dag har jag varit och strotsat på stan med Linda efter jobbet. Det var ju så härligt väder i dag, blir så pigg och glad av all sol- så härligt. Trädet utanför vårt sovrumsfönster har till och med "bladat"/blommat ut. Roligt att se sommarn är faktist på väg med stora steg.
På stan kolla vi bara in lite nyheter men jag hann även med lite ärenden. Min kusin Mariana fyllde år i helgen så jag var tvungen att åtminstonde försöka hitta någon bra födelsedags present. Linda hjälpte mig men det är ändå lika svårt att hitta något. Man vill ju att de ska ha någon användning eller glädje utav det.  Jag tycker bara det är så svårt att hitta presenter åt andra även fast man känner personen i fråga väldigt bra. Även till min kära sambo tycker jag det är svårt. Människors smak varierar och förändras hela tiden. Man tror man vet vad de tycker om ex. om man är ute och shoppar annars tillsammans och ser ett fynd man tror passar dem men när man visar dem det så är det oftast ändå inte alls deras stil. :) suck. not easy :)

Efter lite rännande och presenten färdig gick vi till stammisstället, jaa bibblans cafe*)  Ja, det blev toast igen med sallad. Men mm alltid lika gott.

Sedan har jag fördrivit kvällen med att se serien gränspoliser och vika tvätt till. Ja, det var min dag.

tvserier, grillning och renovering

Buhu, legat sjuk de två senaste dagarna. Jobbat denna vecka på en förskola där magsjuka gått så nu blev det även min tur. Inte kul. Det var länge sedan jag sist var sjuk så man får väl vara glad över att det är så sällan. "Ta i trä" :)
Men igår mådde jag bättre efter ett dygns vila. Så jag och Kribba var riktigt duktiga och hurtiga. Vi hyrde släp och lasta bort allt virke från rivningarna av de gamla garderoberna men även gamla möbler till återvinningen. Sedan stannade vi och storhandla efter vägen. Vilket vi avsluta med att inviga grillen för i år. Mm, det var jätte gott. Hamburgare åt mig och fläskfile åt Kribba med lite mos och grillade grönsaker. Det är så mysigt att grilla och ta en öl och bara surra. Bara doften av grillat får det att vattnas i munnen. Mm önskar i sommar många fler sådana kvällar. Härligt att det är på väg att bli sommar va. Värmen, solen, naturen, luften och fåglarna som kvittrar gör en så glad och full av energi för nya äventyr.

Resten av kvällen och natten såg vi Dead set.
"En miniserie om hur en zombie-epidemi bryter ut i Storbritannien mitt under inspelningen av ett avsnitt av Big Brother. Personal och deltagare från programmet blir strandsatta i Big Brother huset medan resten av världen går under utanför."
/ filmtipset.se

Den var riktigt spännande och helt klart värd att se. Enda sorgen är att serien bara finns i fem delar. Förstår inte varför de inte kunnat göra en långserie utav den. Den är ju bra. :(

Varför ska bra serier bli så korta eller stängas ner som ex. Surface och hur blir det med Desperate housewives och American dad?! Vill ha mer utav dem, snyft.
Mest arg över att Surface lades ner redan efter en säsong och när den var som mest spännande. Man fick ju inte svar på allt. Så jä*kla irriterande när man fastnar och börjar gilla en serie som man sedan följer och tar sig tid att se i gengäld bara "slappar en i ansiktet" och lägger ner serien när de inte ens avslutat den ordentligt. De kunde de väl åtminstonde göra för fansen. Bu.



"När den unga oceanografen Laura Daughtery upptäcker en enorm undervattensvarelse leder hennes besatthet för att finna uppkomsten av denna farliga, men obestämbara art henne och andra på ett mystiskt äventyr genom de mördaste, djupaste delarna av havet och de skummaste platserna på Jorden. Jordens öde ligger i deras händer - de vet bara inte om det ännu"
/ lovefilm.se

Helgen i Boden

Helgen hemma i Boden var till största delen jätte skön och mysig. Planerade inget, bara tog dagarna som de kom istället för att planera allt och åka hit och dit för att hinna med så mycket som möjligt. Vilket i slut ändan ändå bara gör en tröttare än vad man var innan man fick helg och ger en inte så mycket tillbaka än bara stress och ångest för man inte hade mer tid för allt och alla. Så denna helg valde jag istället att bara ta dagen som den kommer och njuta av det som kommer i ens väg.

Fredagen spenderade jag med att slappa hemma hos familjen. Jag bakade bland annat scones:) På kvällen träffade jag mina käraste vänner Mia och Theresa. Vi skulle ha filmkväll men filmen vi hyrde sög så det blev en surrkväll istället. Men det var det bästa som kunde hända. Vi kunde knappt avsluta kvällen för det var så trevligt för vi kom varandra så nära. Det var nog ett tag sedan vi sist hade ett sådan kväll *kram*
Efteråt hade vi syskon en syskonkväll och käkade lite godis, drack lite öl och såg på you tube. Det var skitkul.

Lördagen fortsatte med shopping på Returide second hand med tjejerna. Aldrig varit där förr men hört om dem så nu äntligen fick jag chansen att kolla in den, http://www.returide.se/. Jag hittade en svart munkjacka men det fanns verkligen mycket intressant. Fast för denna gång var jag nöjd fast jag kommer helt klart fara dit fler gånger.
Därefter for vi till Mia och solade och fikade på hennes härliga altan. Det var jätte mysigt. Blir själv så sugen på eget hus när jag ser hennes och Oskars. De har det så fint.
Därefter for jag och Mia själva till stan för Theresa skulle bort. Vi hittade lite intressant.
Ha ha lite komiskt, jag glömde faktist packa ner trosor. Aldrig glömt just detta förrut. Man kan glömma mycket men hur kan man glömma det. Sa faktist innan vi for i bilen att jag kände på mig att jag glömt något,, fast det gör jag å andra sidan typ alltid*) I alla fall var jag tvungen och panikshoppa sådant.

På kvällen hälsade jag på min andra kära kusin Jeanette, http://sweetchocolatgirl.blogg.se/. Rysardrottningen *) nämen, vi båda älskar filmer speciellt rysare. Tänkte vi måste hinna ses och se en film i alla fall och surra så klart.



Den var rysligt spännande.

Resten av helgen förflöt med Kribbas familj och min. Vilket otroligt väder det har varit. Bara och njuta.

Valborgsmässoafton

Körde upp till Boden direkt efter jobbet innan helgen. Vi velade träffa familjen och vännerna när vi ändå hade en extra dag ledigt. Då vill man passa på och göra saker. En dag extra gör mycket.
Väl framme firade vi valborgskvällen hos min kära kusin Mariana och hennes sambo Tommy. Vi drack lite öl, surrade och spelade spel, guitar hero och musiksport (jäkla va Kribba hade flyt men musik är förstås hans liv). Det var skitkul fast vi har alltid så roligt och trevligt hos dem. Snällaste och roligaste människorna.















Berättar mer om helgens bravader imorgon. Måste lägga mig nu så man orkar upp och jobba. natti, natti

RSS 2.0
Blogglista.se