Skööön dag

Haft en jätte skön dag på jobbet. Det är härligt när allt är lätt och bara flyter på. Speciellt med tanke på förra veckan *ler*
Hoppas nu bara hela veckan fortsätter så här. Då blir det lätt snart helg igen. Mm

Haft dessutom en toppenhelg. Skriver mer när jag får bilderna.

Jag har hunnit en hel del sedan jag kom hem. Städat lite, betalat räkningar och pluggat:) Känner mig så duktig*)
Tänkte fortsätta och vara det resten av kvällen genom att plugga resten av dagen. Har en massa att ta igen och läsa som jag inte hunnit. Nu blir det mycket skola i veckan. Ni vet allt kommer på en gång och jag är som vanligt ute i sista minuten, ha ha. Så jag får bara skylla mig själv.

Otursdag

 

Oj, oj vilken lång dag det har varit. Haft värsta otursdagen och en extra lång arbetsdag. Men nu är det städat och över:) Äntligen.

Jobbat som vanligt till fyra därefter jobbade jag med min kontaktperson och även städat hela vår egna lägenhet. För imorgon blir i alla fall en superkul dag/helg. Då kommer mina två käraste vänner från Boden och hälsar på. :) Åh det ska bli så kul. Shoppa, tjejsnack, smink och styling och så klart lite party. Vilken helg va.

Skönt det för som sagt denna dag har jag haft värsta oturen. Började så himla bra med att jag försov mig. Hann precis i tid pga av min kära raring som tur vaknade och väckte mig annars hade jag nog sovit halva dagen*ler* . Därefter hittade jag inte en nyckel och glömde även den så småningom. Hann även med att köra vilse och bli en timma sen till ett uppdrag. Efter det tog nästa uppdrag dubbelt så lång tid än beräknat. Till lunchen hade jag också bestämt mig för att ta fel matlåda med mig.

Så var alltså min dag :)

Rolig va.

 

Men hann ändå ikapp till slutet av dagen:)

Lättnad

 

Vilka dagar man kan ha. Men vissa måste jag säga önskar man att man stannat hemma under täcket istället.


Gillar ni Mq

Gillar ni Mq har jag ett litet tips. Om ni registrerar er som medlem på deras hemsida får ni 100 kr i presentkort i brevlådan att handla för i någon av deras butiker :)
Det är väl inte så dumt.

När jag är på stan nästa gång ska jag gå och kika in. Alltid hittar man väl något. Eller få något för en billigare peng.
Gratis är ju också alltid roligare.

10 år tillsammans



Igår, den 21 september har jag och Kribba varit tillsammans i tio år. Det är inte dåligt va:) Speciellt med tanke på att vi inte är så fasligt gamla*) ,,,el.? He, he.
Jag var 19 år och Kribba 18 år när vi träffades. Det är svårt och fatta det är tio år sedan vi sågs på puben/discot Hards i Boden. Ett jättemysigt ställe men som tyvärr har hunnit byta ägare och namn ett flertal gånger under dessa år. I dag är det tyvärr stängt. Men det är svårt och driva ett konkurrerande uteställe i en liten stad på 30000 personer. Det är jätte tråkigt. Saknar det mycket.

Ett riktigt firande var vår utlandsresa till Grekland. För den 1:a september när vi var utomlands var den allra första gången vi sågs. Men år 2000 blev det inte mer än en flört*)

 




Helg

Skönt med helg. Veckan har känts tuff när jag fortfarande inte är riktigt frisk från förkylningen jag fick på semestern :( Lite sömn är nog också en bidragande orsak:) Är lite kass på att lägga mig i tid på kvällen. Så mycket jag vill göra men så lite fritid på vardagarna. Kvällen efter jobbet går så fort att man knappt hinner med. Men nu är det i alla fall helg. Så skönt.

Igår var vi på bio och såg Resident evil i 3D:)
Den var häftig. Mycket action. Mycket bas i musiken. Precis som jag gillar det.
Dock också lite besviken. Manuset var inte så jävla bra. Tyvärr. En del av handlingen och miljön kunde varit bättre.
Men skådisarna lika coola och proffsiga som alltid:)


 

Därefter drog vi på puben och myste. Drack öl och surrade. Mycket folk och trevlig stämning:)


Grekland, Kreta

Kom nyligen hem från vår semester på Kreta.
Vad ska man säga -Åhhh de var härligt. Vela inte komma hem,,riktigt ännu.

Vårt hotellrum. Inte mycket att se men dock havsutsikt från balkongen, kokvrå och en fantastisk pool.

(Nej, vi hade inte varsin säng. Fanns bara en extra i rummet.)

Här dricker vi Raki. På de flesta resturangerna var det husets tradition att bjuda på melon och Raki som efterrätt. Raki smakade som någon slags ren sprit dock har jag inte kollat upp om så fallet var.

På semestern äter vi alltid ute så vi såg många mysiga resturanger/pubar. Denna nedan hade en fantastiskt utsikt.

En av mina favoriter var denna, Utopia. Precis som ordet var det en oas mitt i stan. Gröna växter, träd, hängmatta, litet vattenfall, sköna soffor, hängbroar m.m.

En annan var denna. Havet och stranden är alldeles intill vänster.

Även dom hade hängmatta- som vi gillar.

Lite kul att här växte granarnas barr istället uppåt.

Lerbad:)

 

 


RSS 2.0
Blogglista.se