Äntligen halloween



men det blir tyvärr lugnt i år. Kribbas föräldrar är här och hälsar på- vilket är självklart jätte trevligt:)
men det blir som förståeligt ett lugnt firande. Jag älskar högtiden halloween, se alla häftiga skräckdekorationer (är som kanske ni märkt en skräckfantast), kostymer, godis och njuta av skräckfilmer. Jag brukar själv klä ut mig varje år. Jag har varit ängel, djävul, katt, häxa, ninja, vampyr. Men jag skulle verkligen vilja fara till Usa och fira,,för där är det verkligen en högtid. Hoppas att det kanske kan bli nästa år. Det vore asgrymt. Fy fan vad jag skulle fira.
- Muahaha





Ikväll har firat med att äta oxfile och croketer och druckigt gott*)
Alla är nu helt slut men inte jag. Inte kan jag redan nu somna en sådan här kväll.
Jag måste åtminstonde se en rysare för och fira dagen till ära.
Hm, vet bara inte vilken.







Dance music

Sexy bitch- David Guetta feat Akon


Huf hus= drömhus

Jag och min sambo har hittat vårt drömhus. Ett huf hus. Dom kostar bara 5 mille,,
men man måste ju få drömma
Kolla

 

Tänk vilken utsikt. Tänk att få vakna till ett stort fönster med en underbar utsikt. Vilken harmoni. Tanken med dessa hus är tänkta att vara belägna lite avsides och bebodda vid en vacker miljö.

Jag älskar även insidan med stora öppna ytor och högt i taket.(tyvärr finns inga bilder med här) Ja, suck allt är fantastiskt. Jag är kär. Jag vill flytta*)


Gratis presenter

Gillar ni som jag gratisgrejer- då ska ni checka in denna sida.


Gratis

Jag älskar gratissaker. Det kanske ni också gör- kolla i så fall in denna sida.


Gratis5.se


Läsa

Blev inge jobb i dag så jag tänkte få lite annat gjort som behövs. Har städat lite. Så gott det går när det fortfarande renoveras. Dock emellanåt:) Blir verkligen inte varje dag. Vardagkvällar efter jobbet funkar inte. Man är oftast alldeles för slut för att orka det,,men borde det. Så man blir klar någon gång. Fast det händer ibland emellanåt. Men nu är det nästan omöjligt när jag har tagit tag i skolan igen. Annars är det helgerna som gäller.
Så jaa det ligger renoveringsmaterial och verktyg lite överallt. Lite i sovrummet, syrummet osv. Börjar bli lite irriterande, att det just ska vara lite överallt. Det är bättre om det är på ett ställe så man kan städa lättare och resten av våningen kan få kännas och se ut som ett hem.
Skönt jag blivit lovad i helgen det ska fixas. Yes, så skönt. I helgen kommer Kribbas föräldrar och hjälper oss renovera. Jätte snällt av dem. Vi har fortfarande hallen, taket och sovrummet kvar så det är en del.

Jag har även rensat min mail. Skönt. Det behövdes, får massor av erbjudande och skräppost som jag inte ofta orkar ta tag i. Jag är specialist på att samla på mig nyhetsmail med gratiserbjudande (nästan som ni säkert förstår, önska dem var gratis) och tävlingar. Måste skärpa mig.
Men älskar gratissaker/rea och jag hoppas på alltid vinsten:)
men får den aldrig. Typiskt va.

Nu är det bara och sortera tvätten och plugga. Usch, plugga, drar mig verkligen. Inte alls någon lust i dag. Men det är också det viktigaste. Vill inte jobba med detta resten av mitt liv. Vill få en karriär och tjäna mycket pengar*blink* Vem vill inte det?! Vill bli klar med examen och jobba utomlands. Men då måste jag plugga. Det var ett par dagar sen sist. Så jag ska ta en dusch för och piggna till och sedan sparka mig där bak.


Vet bara inte vilken bok jag ska börja med?



Skoja bara. Det är våra nedplockade böcker från bokhyllan när vi monterade de nya hyllorna.



Denna film får ni inte missa

 

 

Vad mer finns det att säga,,, missa den inte

:) nämen absolut en av mina favoriter och klassiker. Bästa komedifilm. Och replikerna- rena klassiker. Dem lever till och med i min och sambons liv.

 

- Dra inte in mig i vårt förhållande

- Man kan göra så ,,men det är inte rätt.

 

 

 


Ha ha



Såg i dag en gammal film, Sunes sommar. Glömt hur jäkla rolig den är. Ha ha.



 

 

 


Ledig

Känner mig precis som denna låt.
kom och dansa med mig

Mange Schmidt- Ledig



Helgen

Vi har som sagt haft besök i helgen.

Förrutom sett Pablo har vi även shoppat och gått på puben.

Helgen i bilder.

 

 

Har även varit och bowla med en vän. Bowling, det var länge sen sist för mig. År, dagar.


Tandvårdsbidraget


Hade igår tid hos tandläkarn. Som ni vet ser man inte speciellt fram emot det. Men ett nödvändigt måste. Räkningen som tillkommer är inte heller så rolig. Men
det var faktist riktigt trevligt till och med. Inga hål och det kostade mig bara 15 kr. Fatta va sweet. Jag blev helt chockad. Detta pga det nya tandvårdsbidraget. Och det gällde även mig. Otroligt. Tycker inte det är ofta det gäller en själv eller så är det så krångligt att få att det inte är värt besväret. Men när det gäller denna ersättning behöver man själv inte göra något. Tandläkarn ser vad du har rätt till. Du behöver inte göra något. Så enkelt.
Tandvårdsbidraget gör att det till och med är roligt att gå till tandläkarn.


Jag gick därifrån med ett leende

Pablo Fransisco



I helgen har vi haft besök av Kribbas bror och hans flickvän:)
Vi var och såg komikern Pablo Fransisco som faktist dragit sig hit till Umeå. Det var en jättekul kväll. Kanske lite som väntat*)
Pablo var otroligt duktig på sin grej, ljudeffekts- och imitationsstilen. Men jag måste nog tyvärr ändå säga min humor är mer åt hållet som Flip Schultz, Ashley Fils-Aime och Sean Savoy körde och värmde upp oss i publiken innan Pablos framträdande. Men inte alls en dålig kväll. Och pricket på i:ett var vårt trevliga besök. De är riktiga fans. Det trevligaste var ändå att de kom fram efter showen och skrev autografer och posade för foto för dem som önskade. När det gäller andra kändisar händer det aldrig. Så Elin och Robin fick ett foto tillsammans med Pablo-himla kul.

Måste checka in den dära Flip lite mer. Han var jävligt rolig.

Radioberoende

Jaha så har jag blivit beroende av ännu en grej, radion. Jag har helt fastnat i radioträsket. Kan inte-vill inte sluta lyssna. Så jag har skaffat en radio till köket och syrummet. Annars finns det i bilen, datorn, stereon och mobillen att tillgå. Så fort jag har möjlighet och tillgång så slår jag på radion. Det är allt mellan intressanta diskussioner, intervjuer, dokumenterer och musik. Det är så skönt och mycket roligare när man har måsten och åtaganden att göra. Jag lyssnar när jag är på jobbet när det är möjligt, medan jag diskar, lagar mat, när jag kör men också bara för avkoppling.

 


Its a hard life

 

Pust, börjar bli lite förkyld. Inte roligt. För det är mycket nu. Har äntligen tagit tag i skolan igen. Måste bli klar med skiten annars blir jag aldrig fri. Vill flytta och leva livet. Svårt utan bra utbildning. Det ger ju mer frihet. Vill flytta till varmare bredgrader, finna ett intressant jobb och uppleva lite äventyr med raringen i handen.

 

Men att samtidigt försöka jobba heltid, renovera färdigt lägenheten, vara social, hälsosam är det ett tufft liv för tillfället.

 

 


Nya köket

Sista veckorna har det varit fullt upp. Dubbla skift. Dagjobbet och renoveringen kvällen. Oj, oj, jag har inte orkat annat. Varken vara social eller knappt ta hand om mig själv. Sådant som tjejer behöver göra för och bevara sig någorlunda*) Göra det man kan med det man har. Som att sola, färga och raka benen:) Ha, ha stackars Kribba. Har en slusk till flickvän.
Även helgerna har det varit fullt upp. Kribbas familj har varit här nästan varje helg och hjälpt oss. Vilka änglar. Men så är det nu också snart färdigt. Bokhyllorna och garderoberna är byggda och på plats. Köket är gott som färdigt bara taket med spotlights kvar.


Före:

Tyvärr var vi lite klantiga och glömde ta kort på köket innan vi gjorde om. Det är roligt och ha kvar. Men hittade foto på ett kök som är konstruerat som vårt gamla fast spegelvänt. Dock var vårt kök äldre. Och spisen var någonstans från 70-talet (tror i alla fall det för den var delvis orange) och kryddhyllan var träfärgad.






Efter:








 


Måndagen räddad

Hatar måndagen men ändå inte lika hemsk som söndagar för då är den riktiga måndagen för mig. Allt jag kan tänka på då är just måndagen. Första arbetsdagen på veckan och hela helvetet kvar till nästa helg. Typ så ser jag det:) Försökt sluta tänka på måndagen för det förstör min hela lediga söndag men det går bara inte. Hur jag än gör. Så nu har jag gett upp för ett tag. Måndagen är därefter den näst värsta dagen. Då har man i alla fall redan kommit igång och börjat veckan. Inget mer och dra sig för. Lika bra och ta tag i skiten.

Men vi köpte lite:) lösvikt från ÖB på vägen hem. Endast 3.5 kr/h :) -toppen. Billigt är gott. Och så är ju Svenska hollywoodfruar på måndagar. Så måndagen blev räddad i alla fall.


Älskar att se blonda, rika bimbos (eller ja kanske inte alla är det) realityserier.  Jag tror det är för att jag är lite smått avvis. De har de mesta man kan önska sig eller vad jag önskar mig. Bo på en vacker och varm plats. Ha skönhet och rikedom. Det vore inte så dumt. Men jag skulle vilja skapa min egen framgång inte få den genom någon annan. Jag beundrar verkligen dem som har jobbat och kämpat sig uppåt i världen själva och inte fått det serverat på ett silverfat. Ja, det är inte dumt men det är inte styrka och med allt annat det innebär som att själv skapa sin egen lycka och nå framgång. Det är verkligen beundransvärt.
Alla älskar Anna Anka. Jag gillar också henne. Hon har självförtroende och en stark personlighet. Hon står för sina åsikter även om det går emot mängdens. Det är starkt och beundransvärt. Men jag gillar även Maria Montazami. Varför sägs det knappt något om henne? Hon har också personlighet, snäll och omtänksam. Är det för att hon inte skapar säljande rubriker utan istället är för god för att det ska bli smaskigt. Trist i så fall för det är ju sådana förebilder vi borde ha. Sen skulle jag inte ha något emot att se ut som hon när jag är i hennes ålder.
Kanske jag ska färga mig blond,,

House of 1000 Corpses

Åter till Rob Zombie. En film som är faktist bra om man gillar lite spänning och blod, alltså rysare så är House of 1000 Corpses det. Vet inte hur jag ska förklara den men den har verkligen karaktärer för en rysare och det är riktigt spännande. Mina naglar var inte långa efter jag sett den. Helt värd och se.

 

Rob Zombie- House of 1000 corpses

 

 

The Devil's Rejects


Filmen The Devil`s rejects är en fortsättning till House of 1000 corpses. Den är helt okej om man som sagt gillar denna typ av filmer. Blev bara lite uttråkad efter halva filmen eftersom då utspelar sig handlingen på samma plats med samma händelse.

Halloween 2

 

Älskade Rob Zombie. Jag alltså älskade. Nä nu ska jag inte vara så drastisk. Men diggar Rob Zombie, hans musik, stil och filmer. Så jag hade verkligen sett fram emot och se Halloween II. De gamla filmerna kan jag inte alls med. De är bara så b-iga. Bara massaker och knappt någon handling. Men så kom Rob med Halloween I och den fastnade jag för. Där händer det saker. Man får följa karaktärerna och se hur det hela började från början. Det är inte bara blod och död. Det är filmat bra och skådespelarna gör det hela riktigt spännande.


Så jag såg som sagt fram emot II; an men där blev jag tyvärr riktigt besviken. Det var precis som de gamla filmerna:) bara massaker och knappt en replik. Visst, kanske ni tycker att det ska vara precis som "the old movies" eftersom de är dem de bygger på. Men jag tycker ska man göra en ny film som bygger på en serie andra så kan man väl göra den modern. Förbättra. Man vill ju inte se "samma film" igen. Allt kan ju alltid bli bättre. Tror att det skulle nå en större massa. Fast vad vet jag, han kanske inte önskade det. Men det gör jag.

RSS 2.0
Blogglista.se