Bra dag på jobbet

I dag har varit annars en skön dag. Haft scrapbooking hela dagen på jobbet:) Jättekul. Efter det for jag till mitt andra jobb, och vi for och bada. Simma och basta-Så skönt men nu är jag ändå faktist helt slut fast jag haft så skön dag på jobbet. Fast visst är det ändå fullt upp med allt.

Tänkte checka in Norska hollywoodfruar och se om det är något att se.

Vila

Vad jag är kass. Skriver aldrig. Orkar inte. Att jobba tar all energi sedan kommer allt med hus och hem som måste fixas, tvätt, städa, laga mat, renovera m.m. Vi som inte ens har barn. Hur orkar man då? Köpt hem järntabletter och vitaminer för och se om det kan pigga upp en. Även provat lite olika naturläkemedel som ginseng m.m. Vi får se. Sömnbrist är nog också en bov i dramat. Så svårt och somna en bra tid. Fast jag lägger mig tidigt som tio och även ibland tidigare blir ändå klockan först tolv innan jag somnar. Alltid samma tid. Eftersom jag kliver upp halv sju varje dag så är det tyvärr ändå för sent. Så svårt och bryta vanor. Provat ett tag nu även att somna till naturljud, fågelsång, regn m.m. Det är hur mysigt som helst. Tänkte jag skulle försöka få kroppen att förstå att vid dessa ljud är det sovdags vad klockan än är. Ni vet lite som vad kallar man det, är det positiv betingelse. För att bara lägga sig vid tio/elva tiden funkar inte. Jag somnar ändå exakt samma tid varje kväll, vid tolv. Det är som en inbyggd klocka:),, som bara behöver ställas om.

Återstår och se hur mina naturljud går. I alla fall är dom otroligt härliga att lyssna på. Man längtar bara ut i den vackra naturen.





Mmm visst är dom sköna. Blundar man kan man nästan se och känna naturen. Man kan nästan tro man är där, regnskogen, havet, skogen m.m. beroende på vad man lyssnar. Skönt att slippa höra billjuden från stan ett tag.

 


Härligt, ledig mitt i veckan

Fa* va härligt med en röd dag imorgon, mitt i veckan. Få va ledig. Har däremot tagit på mig jobb på fredagen även om det är en klämdag för de flesta. Vill jobba och tjäna lite pengar. Spara och hoppas på en långresa i sommar men även vara duktig och betala av något lån. Har faktist sparat denna månad ett par tusen. Otroligt jag som är så kass på att spara. Fast vill jag verkligen något då gör jag det. Apropå spara- kanske jag börjar bli lite vuxen ändå. Vi var ju i Sundsvall i helgen på husfest. En vän till Kribba har skaffat hus:) mysigt. Samtidigt passa vi på och hälsa på vänner till mig som flyttat dit. Och självklart gå på Ikea och shoppingcenter. Där blev det dock lite mer än tänkt. Ett nytt soffbord var planerna men det blev ändå några tusen mer. Suck- som det vore förvånande:) Man kan inte låta bli. Men nu har jag sagt till raringen det blir och spara därför inge mer Ikea på ett tag:) Fast Sundsvall är okej. Annars var jag jätte duktig måste jag säga. Shoppade inget. Sökte skor men fanns inget intressant. Vill ha höga stövlar fast alla säljer numera bara högklackade skor eller tygskor. Vaddå, som att det aldrig är kallt eller passande på sommaren med högre pumps?! Konstigt. Däremot raringen som inte tänkt shoppa hittade en kostym till ett bröllop vi ska på i slutet av sommaren plus en massa basplagg. Jag hittade nada. Ha, ha så det kan bli.
Visar bilder nästa gång. Raringen har flera bilder och han är inte hemma. Är på jobbfest. Jätteglad för hans skull. Inte alla jobb där dom kan ha så kul tillsammans även efter jobbet:)

Så i dag har jag jobbat som vanligt och städat. Det behövdes verkligen speciellt eftersom vi var på Ikea och haft tvättdag så tvätten har behövt vikas och läggas undan. Nu känner jag mig rätt nöjd. Inte mycket kvar och göra. Men det får nog raringen göra som är ledig i fyra dagar- den skiten*blink*.
Nää, han har verkligen varit duktig och satt ihop alla möbler. Vilket också är något jag älskar fast denna vecka har jag varit helt död efter jobbet. Hur som helst när det gäller fredagen är det helt mitt eget val. Jag ser bara pengar att tjäna nuförtiden. Jag vill Thailand,, och det kostar eller kanske Malaysia.

215 miljoner

Nu var det ett tag sen sist. Gillar och skriva men att jobba är krävande och privatlivet blir lidande. Eller rättare sagt man har inte alltid något som man egentligen skulle kunna kalla liv vissa kvällar i veckan. Så har det varit lite för mig förra veckan men denna vecka har jag bara varit trött:)
Jobba måste tyvärr komma först av allt:/ både roligt och jobbigt

Kan inte sluta och tänka på lyckosten som vann 215 miljoner i Sverige ganska nyligen. Omg vad skulle man göra då? Tänk att inte tvingas jobba. Att jobba kan bara vara som en hobby (om man nu vill det).
Jobba skulle jag ändå vilja men jag skulle inte jobba så här mycket. Jag skulle nog även prova på lite andra drömmar som jag har. Då har man pengar så att man kan göra precis vad man vill. Man kan köpa ett företag eller starta om man vill och det behöver inte ens gå med vinst*ler* Ganska häftigt.
Jag skulle nog även ta en lååång semester ett tag och ta med raringen på en jorden runt resa och se världen.
Jag undrar vad familjen som vann pengarna har gjort eller tänker göra? 

RSS 2.0
Blogglista.se