Läsa

Blev inge jobb i dag så jag tänkte få lite annat gjort som behövs. Har städat lite. Så gott det går när det fortfarande renoveras. Dock emellanåt:) Blir verkligen inte varje dag. Vardagkvällar efter jobbet funkar inte. Man är oftast alldeles för slut för att orka det,,men borde det. Så man blir klar någon gång. Fast det händer ibland emellanåt. Men nu är det nästan omöjligt när jag har tagit tag i skolan igen. Annars är det helgerna som gäller.
Så jaa det ligger renoveringsmaterial och verktyg lite överallt. Lite i sovrummet, syrummet osv. Börjar bli lite irriterande, att det just ska vara lite överallt. Det är bättre om det är på ett ställe så man kan städa lättare och resten av våningen kan få kännas och se ut som ett hem.
Skönt jag blivit lovad i helgen det ska fixas. Yes, så skönt. I helgen kommer Kribbas föräldrar och hjälper oss renovera. Jätte snällt av dem. Vi har fortfarande hallen, taket och sovrummet kvar så det är en del.

Jag har även rensat min mail. Skönt. Det behövdes, får massor av erbjudande och skräppost som jag inte ofta orkar ta tag i. Jag är specialist på att samla på mig nyhetsmail med gratiserbjudande (nästan som ni säkert förstår, önska dem var gratis) och tävlingar. Måste skärpa mig.
Men älskar gratissaker/rea och jag hoppas på alltid vinsten:)
men får den aldrig. Typiskt va.

Nu är det bara och sortera tvätten och plugga. Usch, plugga, drar mig verkligen. Inte alls någon lust i dag. Men det är också det viktigaste. Vill inte jobba med detta resten av mitt liv. Vill få en karriär och tjäna mycket pengar*blink* Vem vill inte det?! Vill bli klar med examen och jobba utomlands. Men då måste jag plugga. Det var ett par dagar sen sist. Så jag ska ta en dusch för och piggna till och sedan sparka mig där bak.


Vet bara inte vilken bok jag ska börja med?



Skoja bara. Det är våra nedplockade böcker från bokhyllan när vi monterade de nya hyllorna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0