30 ÅRS FEST

Vilken fantastisk helg jag haft i Boden.  Jag vet inte var jag ska börja eller sluta.
Alla mina nära och kära överraskade mig totalt. Vi åkte upp till Boden för jag fyllt år och tänkte spendera lite tid med familjen och vännerna men hade inte planerat mycket mer än det. Fredagskvällen spenderade jag med familjen och myste. Firade min bror som fyllde 28 år. Vi åt tårta och såg en rysare, Paranormal activity. Riktigt spännande. Längtat efter att se uppföljaren.

Lördagen började som vanligt i lugnan ro och mina kusiner tittade förbi som dom brukar göra över en kopp kaffe fast lite tidigare. Men det var inte för kaffe utan kidnappning-för en tur att ha jävligt roligt:)
Hade inte den vildaste anning.



Först drog de iväg mig på spa. Oj, oj vad jag klagar. Harkel*ler*



Härligt. Detta är livet.



Där åt vi även lunch.
Att fara på spa med vänner är något att rekommendera. Tänker göra detta oftare. Så härligt.



Visar inga fler bilder. Självklart får ni inte se mina snygga vänner i bikinis.

Efter detta tog de mig till stan med min skylt jag fått runt om halsen, 30 år. Där fick jag pengar att handla festplagg till kvällen. Sedan blev det av till Kicks där jag fick bli proffsminkad. Inte dumt att få bli så omhändertagen och stylad för en dag. Jätte härligt. Och folk på stan var glada och trevliga pga. min lilla skylt. Det var en jätte rolig och härlig dag.
Efter kylan bar det av till värmen hos min kusin för lite glögg och dricka och en massa härligt surr medans vi gjorde oss iordning för kvällen. Önskade dagen aldrig velade ta slut. Så roligt att få umgås och spendera tid med dem som står en närmast.







Lite senare fick jag åka bil. Hade ingen vart. Trodde till min vän Mia för att fortsätta vår fest där men så blev det inte. Det blev till en överraskkningsfest som Kristoffer ordnat på en stor gård. Gissa om jag blev ännu mer förvånad och chockad denna dag. Så fin sambo, vänner och släkt jag har. Jag blev gråtfärdig.













Denna dag fick jag allt jag kunde önska mig och mer därtill. Men ändå fick jag en resecheck på över tretusenkronor. Men eftersom dom redan köpt, så kunde jag ju inte mer än tacka och ta emot och låta mig bli så glad som jag blir av tanken på resor:)



Kvällen fortsatte med supergod mat och dryck. Även lite festvisor och pinsamma minnen förgyllde kvällen.





Kort


Kort sagt det var en super fantastisk dag. Önskade man kunde spola tillbaka och få uppleva dem igen. Tiden går så fort. Hoppas alla får uppleva en sådan -egen dag med alla dom man tycker om. Jag vet att jag har en väldig tur som har sådana fina och underbara vänner och sambo. Jag kommer alltid minnas och vårda denna dag:) Tack för en fantastisk dag. Kram. Love you all.

Visar mer bilder en annan dag.

LUCKY ME



Fick ännu en till vacker tavla från raringen. Den jag berättade om igår. Visst är den vacker?! Kanske ni känner igen den? Orginalbilden kommer från ett vykort från ett tvspel, en av mina favoritbilder. Glömt nu vad det heter. Ska checka upp.
Så fint och gulligt av Kribba att han kommit ihåg det lilla vykortet jag har och gillar så mycket för att be konstnären Michael måla och förstora upp den till en stor tavla till min födelsedag. Otroligt. Vilken tur jag har en så fin och romantiskt kille. Wow.



Fick detta vackra halsband igår från en vän på ett utav extra jobben:)




KVÄLLEN MIN

Blev ännu lite mer fika i dag men med mitt extra jobb. Jätte trevligt. Fick ett jätte vackert halsband som jag får visa senare. Och ännu en vacker tavla av raringen:) som jag också ska fota senare.
Nu har jag så ont att jag ska bara ligga kvar i sängen och se en film med baby. Roligt att fylla år men tråkigt att bli gammal.

LIVET ÄR IRONISKT

Första dagen som trettioåring och det redan märks av. Jag sträckte mig imorse och det har bara blivit värre under dagen. Kan knappt röra mig i nacken eller axeln på höger sida. Varit som handikappad i dag. Helt stel. Så ironiskt första dagen över trettio. Livet skrattar åt mig:)

Ser ut så här i dag

Går som hon i The Grudge


30 ÅR I DAG

I
I dag fyller jag 30 år. Usch nej men också okej. Roligt att träffa och höra av gamla vänner. En orsak att samlas med dem man bryr sig om. Självklart också lite :) roligt att bli uppvaktad.
Men annars nej. Är inte ung längre:( Blivit gammal. Allt under trettio låter nu så fräscht. Känner mig dock som 20 år. Kan jag inte få bli det igen:)

Annars har helgen och kvällen varit jätte rolig och skön. Det skulle jag inte vilja byta bort. Ikväll har vi haft ett par vänner över på fika. Det vanliga tårta och bulla med kaffe fast nu förtiden blir det även med några barn med på besöken. Så trevligt men visar också hur vuxen och gammal man blivit. Oj, oj vad nojig jag har blivit över min ålder.

Vill tacka så hjärtligt och hemskt mycket för alla gratulationer och presenter. Det värmer och betyder så mycket att man har nära och kära som bryr sig om en och tar sig tid. *Kram på er*



Så romantiskt. Fick 30 röda rosor av raringen *)













Mina fina presenter från i dag och presentkort på Lindex. Tack så mycket:)


SÖNDAGAR

I dag har jag varit och tränat med jobbet som vanligt på söndagar. Bra start på dagen och man vaknar. Oftast. Jag tyvärr dog när jag kom hem och käkat. Sov till och med middag=/ Ovanligt. Och nu har jag bara suttit här vid datorn och skolböckerna. Men skolböckerna går det dåligt med i dag. Har ingen energi för det. Hoppas morgondagen ger mer. Är hemma och njuter i alla fall över vårt städade och rensade hem. Vad har ni gjort i dag? Och vad brukar ni göra på söndagar? Jag hatar ju som sagt den dagen för man vet arbetsveckan börjar strax igen. Längtar redan till nästa helg. Av flera olika orsaker.


IBLAND ÄR DET HÄRLIGT ATT FYLLA ÅR

Min raring har varit så gullig och firat mig hela helgen. Igår lagade han en jättegod middag fastän vi hade haft en tuff dag. Det blev plankstek med champagne. Vilken tur jag har*)









Efteråt drog han med mig på Coverclub och dansa.





















Och imorse fick jag frukost på sängen.
Tänk att det faktist kan vara härligt att fylla 30 år:)
(Puss baby)


BYTE TRÄNINGEN MOT ,,,

Igår var en fullspäckad dag. Vi packade bilen full med bråte som blivit över från renoveringen, brädor, elsladdar, spackel m.m. och tog det till återvinningen. Lite kul var det att en utav våra grannar tänkte detsamma. Jobb och slit på en lördag som man inte annars hinner eller orkar på arbetsveckan. Dom är jätte trevliga. Erbjöd sig till och med ta vårat för Kribba lånat ut borren åt dem. Men vi hade så mycket skräp så jag vella inte besvära men tanken var god:) Blir glad av hjälpsamma människor.
Väl framme var det och lasta ur och handla middag. Hemma igen tog vi tag i all renoveringsredskap och bar det till källaren och det var inte heller lite. Vi bor på tredje våningen utan hiss så det blev många svängar igår. Var helt slut efter. Värsta träningspasset så vi skippade det riktiga:)
Efter städade vi så nu är lägenheten jättefin. Det känns som ett hem igen:) Skönt. Resten av kvällen njöt vi bara av resultatet.
Det var en bra dag.

KALLT PÅ VINTERN

Vad kallt det blivit. Här i Umeå kom vintern som en chock, på en dag var stan fylld av snö. Vintern kan vara riktigt mysig. Vara ute i naturen, göra aktiviteter, mysa i fönstret med tända ljus och varmchoklad.
Men jag gillar inte den när den är som nu, kall. Fast man är påklädd i flera lager fryser man ända in märgen. Brrr, huvva.
Märkt att mina vanliga vinterskor räcker inte när man ska vara ute ett par timmar. Då fryser jag ihjäl. Och jag måste ibland vara ute i jobbet flera timmar per dag. Så nu har jag inhandlat ett par nya Gore-tex. Dom är ganska sköna och funkar. Men ska man vara ute en heldag bör man hitta något annat. Svårt att hitta bra skor som håller värme. Gissar skoterskorna är bra fast jag tyker bara dom är så klumpiga och orörliga.
Har någon nå bra tips får ni gärna dela med er.
Men jag kör nog med dessa ett tag.


JAG SOM ACTIONHJÄLTINNA

På måndag fyller jag 30 år. Kan fan inte tro eller tänka det. Känner mig inte alls som det mer 21 år el. så.
Jag har i alla fall fått en till present av min sambo, den tuffaste och coolaste presenten. Han har bett konstnären Michael Gullbrandsson att måla mig och mina favoritfilmer i en scen tillsammans. En slutscen tillsammans med Ailens och Predators. Fan så coolt det blev.










En av mina drömmar i livet har alltid varit att få vara med i en utav dessa filmer. Om så bara i kulissen men bara något i alla fall. För att föreviga ögonblicket att vara med bland dom bästa och mest spännande filmer som finns.
Men nu har jag i alla fall fått en del förverkligat:) Puss, baby du är bäst.


RENOVERING PÅGÅR



Vi har förevigat vår renovering. På takbjälken i sovrummet som snart kommer täckas över med takskivor och spotlights.



I dag fixade tapetseraren det sista i lägenheten. Fondväggen i sovrummet med fototapet. Visst blev det mysigt och vackert. Är jätteglad.
(Fan va snabba dom är. Tjong så är det uppe och färdigt.)



Som jag visat i minatyr är denna tapet vår nya fondvägg i vardagsrummet. Resterande väggar vita i hela lägenheten. Jaa, förrutom i syrummet som jag visat tidigare.
Apropå denna tapet måste vi ju ge credit till Kribbas bror och tjej. Dom har skaffat den och vi tyckte det var så himla snyggt så vi frågade om vi kunde få härmas:)
Inspiration får man överallt.



Våra nya, kommande dörrar. Fina va:) Har tyvärr inte hunnit färdigt allt i lägenheten men nästan:) Men dessa måste nog väntas på lite för vi behöver lite hjälp med det. Har aldrig satt in dörrar tidigare.



Så länge får vi stå ut med dessa. Dom gamla dörrarna. Så visst ser våra nya dörrar fina ut i jämförelse. Inga speciella men så mer moderna och fräscha.

BRA-TUFF-SKIT

Vilken dag. Den har både varit bra, tuff och skit:) Tänk att en dag kan vara så mångsidig.

Har i alla fall

Jobbat
Städat
(2 timmar. Men tro inte det är färdigt på den tiden när man har/renoverar)
Pluggat (Lite)
Solat
Tränat

MIN SÖNDAG

I dag har jag som vanligt på söndagar tränat med jobbet. Skön början på en söndag. Annars mest bara disk och mat som ska fixas. Blir lite mer min uppgift när de andra renoverar. Och lite plugg har det blivit dock inte så mycket jag hade tänkt men också mitt eget fel. Dålig planering,, och kanske lite lat. Men får fixa resten imorgon.

Twin peaks



En annan av mina favoritserier är Twin Peaks. En annan jag anser vara en klassiker. Konstnärligt filmad, välgjord, bra skådespelare och karaktärer men också fantastisk bra musik.



Den här tycker jag är bl.a. så vacker. Jag har den till och med som röstbrevlåda sedan ca. tio år tillbaka:) Haha.
Lite roligt var det också en av mina chefer kände igen var låten kom ifrån. Då är den en cool chef el. hur.


BRA FILMER OCH DESS MUSIK


Igår var det en del på tv som var värt och se. Först Crocodile dundee som jag gillar. Han är så cool och den är rolig.




Sedan klassikern Pulp Fiction med min favorit Uma Thurman som ni nog vet. Hon är ju så cool och duktig skådespelare. Däremot i denna film är de flesta skådespelare bland de bästa men det är också en av mina favoritregissörer Quentin Tarantino som regisserar.
Jag gillar Pulp fiction också för att den är välgjord och vackert filmad, som ett konstverk.
Exempelvis bara fotona från denna film är så snygga så man vill hänga upp dem som tavlor.







Jag älskar deras kläder. Speciellt "Mias", hon ser så cool ut.



Detta är min favvoscen.

Quentin Tarantinos filmer bygger också mycket på bra gammal musik. Och hans val av musik är jäkligt bra. Jag tycker musiken är lika viktigt som själva filmen. Film och musik hör ihop. Är båda bra blir filmen också toppsäljare.



Det finns mycket bra filmmusik. Tänkte därför leta i arkivet och visa här på bloggen mina favoriter.


FARSDAG

 

Grattis pappa på farsdag:)

 

Hoppas ni inte glömt vems dag det är.

Jag bor tyvärr många mil från föräldrarna så jag kunde inte hälsa på. Istället skicka jag brorsan på uppdrag åt mig att köpa lite gott och ringde en pling.

Det är svårt det där. Vad ska man göra och ge. Vad brukar ni göra?

 

 

Vi har i alla fall kunnat fira en far med lite fika. Kribbas pappa är ju här på besök och hjälper oss lite med lägenheten.

 

Men jag hade också gärnat vellat vara hemma i dag.


MIN MOBILL

Myskväll



Provar min mobill lite. Den har ganska många funktioner som jag ännu inte hunnit kolla in eller prova.
Jag gillar den. Finns så mycket bra med den. Det går och surfa, sparar alla kontakter från nätet i telefonboken, kollar mailen åt en, det går och blogga och kameran, se ovan och alla inlägg sedan jag fick mobillen är taget med den vilket jag tycker är väldigt bra kort från en mobill. Och tur för mig eftersom jag oftast glömmer kameran hemma. Och många gånger när man vill ta kort händer när man inte väntat fototillfällen och då är det bra och ha en i mobillen som man alltid har med sig:)

RENOVERING

Dom jobbar på. Pågående arbete.






MIA OCH KLARA


Jag har börjat se komediserien Mia och Klara när jag vill få ett skratt. Dom är skitroliga och duktiga skådespelare.
Kolla in;



 

 


MORGONGULD



Morgonen har jag myst med kaffe och inredningstidningar. Sedan har jag även hunnit surra lite med vänner i telefon. En skön början på helgen.

Nu måste jag plugga vilket som ni nog förstår inte alls känner för:( Men måste man så måste man. Ikväll ska jag istället göra någonting annat roligt. Äta lite gott och kanske slappa framför en film.

Kribba och hans pappa är så duktiga och jobbade på till midnatt och har nu även hunnit jobba ett par timmar så jag borde också göra lite nytta som och plugga. Det är inte så att jag inte nu vill hjälpa dem att renovera men jag är inte så bra på det och fler än två blir bara trångt.

KASK MÖSSOR

I dag hittade jag ett mönster till de kända Kask mössorna. De är så snygga och läckra. Jag tycker även bakgrunden till märket är så mysigt. Två extremåkare som är mycket på resande fot kom på att virka för fördriva tiden och "betala" för kompisarnas erbjudande om logi. Gulligt men också så snygga och coola mössorna blev. Och i dag är dem såklart jätte kända och poulära. Dem har också annat kul att välja emellan.




Dock vet jag inte vilka färger på garnet eller vilket motiv jag ska göra. Vill göra en egen designad mössa, alltså ingen av dessa. Jag tänkte mig något coolt och tufft. Om någon har något förslag får ni gärna säga till.

SERIER/FILMER

Kribba har hittat en ny serie som jag/vi gillar och fastnat för. The walking dead. En typisk zombiefilm utbytt till serie. Men gillar man zombiefilmer som är bra som denna också är så är det så värt:)



Älskar serier och filmer men film/tvälskare som jag är så har man tyvärr sett det mesta eller så är det bara skit så är det så roligt när man faktist hittar nåt nytt. Det handlar också om att hitta de som är värt och se. För det är ju så att det finns saker att se, finns en hel värld med filmer/serier men det gäller att hitta dom eller höra om dom vilket inte är lätt. Jag menar man ger upp när man hört samma serier och filmer rekommenderas på sajter osv. typ hundra gånger. Då ids man inte söka mer. Det jag vill hitta är dem jag ännu inte hört om som inte nu suger. Så om någon har nå tips så blir jag jätteglad.

FREDAG- ÄNTLIGEN

Äntligen fredag. Puh. Är lite slut efter en vecka av jobb och i dag blev det till och med tre olika jobb. Men vad gör det när det är fredag och äntligen helg:)
Denna helg blir bara lugn med plugg och så har vi ju besök. I dag har dom varit jätte duktiga och fixat nytt tak med spotlights till hallen. Blev jätte snyggt. Nästa projekt är bygga ihop och hänga de nya tvhyllorna:) Ska bli jätte kul.

Det närmar sig,,,

I veckan har jag varit trötter. Bara somnat efter jobbet. Varit jätte tråkig.
Men i dag har jag/vi fått gjort en mycketl. Efter jobbet har vi hunnit sola, handla mat, städa bort efter målaren och fixat lunch till jobbet imorgon. Så det känns bra med en produktiv kväll. Oftast hinner man inte göra så mycket efter jobbet innan nästa arbetsdag. Fick också beröm från kontoret i dag vilket känns jättekul. Roligt när man får lön för mödan och kunderna är nöjda.

Nu väntar vi bara på Kribbas pappa som är på väg för att hjälpa oss i helgen med renoveringen. Väldigt snällt.
Nu är det ljus i tunneln. Inom ett par dagar ska ALLT i lägenheten vara klart (förhoppningsvis- om nu inget händer) Yihoo. Färdig renoverat- och never more..El. jo, kanske. Men i så fall först om ett par år.
Ska filma hela lägenheten när det är färdigt. Fan va skönt det känns.

Lördagsbrus





Lördagen min var förresten jätte bra. Pluggade, tränade, plugga mer men hann även dra ut på Cover med baby. Vi hade skitkul. Vi träffade lite folk vi kände och bara hade allmänt roligt. Hoppas ni också hade en trevlig lördag.
Gillar dagar när man är "duktig" lika med får mycket gjort. Dock ni "latmaskar", alltså ni som princip inte gjort något i helgen ska absolut inte ta åt er. Unnar er. Så ska det också vara på helgen. Jag bara har så mycket i luften nu att jag måste ta vara på tiden mer. Jobbar, renoverar och pluggar. Plus alla måsten med ett hem innebär, tvätt, städa, disk etc. Önskar faktist jag kunde få vara lite mer som "latmaskarna" *ler*.
Jamen, kanske snart att det lugnar ner sig. Det är i alla fall snart färdigt i lägenheten.








De var ändå en del halloween outfits. Dessa tjejer var väl ändå coola.








Även denna.










Böda camping

Gillar den här nya serien, Böda camping som börjat gå. Jag gillar serier från verkligheten med olika personligheter. Är lite som Ullared som är en favvis. Gillar lite egna, udda och unika människor- dom är ju intressantast eller hur? Inte dom vanliga som inte vågar eller vill sticka ut. :/ Det är lite tråkiga människor. Förvisso tråkigt kan också vara bra. Ibland.
På Böda camping verkar dem i alla fall inte ha tråkigt. Till och med jag blir lite sugen att fara på en camping. I alla fall några dagar:) Det är många roliga och intressanta människor som är med. Gillar mest Raggar-Olsson och Campingfilosoferna. Checka in:)

 


Bad day



Vissa dagar skulle man önska man inte klev upp. En sån dag är i dag. I dag blev allt fel. Försökt göra saker men de bara krascha.








Rika kvinnor


Älskar att se dom här hollywoodfruar serierna, som Svenska hollywoodfruar, Svenska New york fruar. För deras liv i lyx och glamour ser så härligt ut. Inte nu allt. Mycket saker är så tillgjort. Detsamma gäller vissa personer i serierna som jag har så svårt för. Vissa är ju lite konstiga och väldigt speciella medans andra diggar jag bara. Men jag antar det jag mest dras till är värmen och de vackra husen med pool. Vem vill inte ha det?! Det är väl ett sätt för mig att drömma mig bort ett tag från vättan och kyliga vädret här. Och drömma att vara där för ett tag. Fast egentligen är det jag önskar mig bara ett vackert hus, med stora fönster och en pool i värmen. Det är faktist inte en omöjlig dröm. Bara man hittar ett jobb i värmen så går resten bra. Så en dag kanske.


Jag undrar bara dem som är så sjukt rika, hur dem har skaffat sig sin förmögenhet? Inte nu dem som har gift eller ärvt sig rik. Jag menar vem har råd ( eller egentligen lust) att köpa en lägenhet för 420 miljoner? Va.
Även om jag hade pengarna skulle jag aldrig köpa en lägenhet hur fin eller central den är för 420 miljoner. Det finns väl annat att göra eller spendera pengarna på:) Det är bara så sjuk summa pengar för en bostad.



Så länge får jag väl nöja mig med en allmän pool :)

Fredag kväll

Åh äntligen fredag- som alltid*ler*. Det blir man alltid glad av.
Det verkar hända en del i helgen för många. kanske det beror på att det är helgonens helg. För i dag när jag körde på jobbet så var det fullsmockat med folk överallt. I trafiken, på parkeringarna, på stan. Jag bara undrar vad dem har för jobb som kan shoppa och göra ärenden redan vid ett, två tiden. Vill också ha det jobbet:)


Nu slappar vi bara, spelar och surfar men i dag känner vi för att vara lite på G. Så det blir nog något ikväll som puben. Vad gör ni?

Tapetsera

I dag har tapetseraren varit och fixat vardagsrummet. Det blev jättefint. Visar bild när vi fått lite ordning i rummet. Nu är det kaos:)
Imorgon blir det hallen och lite i sovrummet. Vi har varit jätte duktiga i dag och röjt undan nästan all verktyg, byggmaterial, gamla möbler. Och det är inte lite. Glömt att det kan vara så rymligt. Härligt. Så nu är jag helt slut och längtar till sängen.

Saw 7

 

Såg Saw 7 igår. Spännande men också äcklig så man nästan spyr. Frågorna under seriens gång besvaras..nästan.


Gratis presentkort

 

Jag är medlem i Gratisbio. Gå också ni med och samla poäng så kan ni få presentkort till vilken butik ni vill. Klicka här och bli medlem genom mig, Aeurora så får ni extra poäng.

 


Tips till bloggare

Gillar ni mina bilder under blogginläggen? Det är länkar till tidigare skrivna blogginlägg. I så fall kan ni göra likadant på sidan; www.linkwithin.com/learn.
Det kan göra bloggen roligare och intressantare. Då kan era läsare enkelt lära känna er och eran blogg bättre och kanske de vill stanna lite längre.

Ny soffa

I dag har vi fått soffan Kribba köpt. Härligt. Gillar den verkligen. Är bättre och snyggare än jag trodde. Älskar formerna. Så nu myser jag bara framför tvn i den nya möbeln. Känns jätteskönt. Drömmer mig bort och funderar vad mer man kan göra för att få det fint och hemtrevligt.
Killen hitta även en unik lampa. Men den vet jag ännu inte vad jag tycker om. Visar bild när vi installerat den.
Är glad att jag har en kille som gillar inredning, har mycket ideer (oftast*ler* ibland överensstämmer dem ju inte med mina*blink*) och smak (oftast*ler*om de stämmer överens med mig*blink* Nä skämt och sido. Det är bra man har lite olika åsikter och står för dem. Vi har alla mycket och lära oss av varandra.)




Studier och träning



Skickat in ännu ett arbete igår innan jag la mig. Känns jäkligt skönt. Dock ännu mer ska in. Tar aldrig slut när man pluggar:) Ha, ha, Snyft, Ha, Ha. Galet.

I dag tar jag dock lite softare fast jag har och göra. Är så trött och seg i dag. För det blev väl senare än tänkt. Dock var den tid jag var "duktig". Ska läsa en stund men sen blir det träning med raringen.  Längtat eftersom jag inte hann igår. Är på hockey nu med en kompis.

Nu blir det träning och sundare kost på allvar för mig. Köpt ett träningskort i helgen och hunnit två pass hittills. Jävlar det känns men skönt:)
Nu är kortet köpt och gymmet nästan granne så vi har ingen ursäkt:)
Inget supergym, inga pass men har den nödvändigaste för styrke och konditionsträning. Plus att de ligger nära, billigt och litet. Hittills har vi haft gymmet för oss själva. Love it. Hatar att träna med en massa folk som stirrar. Kan inte koncentrera mig eller ge allt. Svettas och flåsa. Skrattar. Nån knäpp ide jag har. I vissa sammanhang tror jag att jag har någon slags socialfobi.


Tentor och plugg

I dag är det plugg som gäller. Kanske städa lite också:) Det börjar behövas. Så här pluggar jag just nu. Detta eftersom som sagt vi sålt vår soffa och väntar på nya. Var tvungen och bli av med den gamla först för vi har inte utrymme för två. Imorgon kommer den nya:) yeayh. Så det vore väl bäst och städa lite:)



Jaa, ibland blir det väl plugg i köket eller sängen. Datarummet är oftast ockuperat av raringen men det gör ingenting. Jag trivs bäst och plugga i köket eller vardagsrummet. Det är finast och mest städat där:) Jag gillar att ha det fint omkring mig när jag ska plugga annars blir jag så distraherad. Var gillar ni att plugga?

Förresten, är toppenglad. Skulle nästan vilja fira med champagne. Jag klarade tentan. Inget konstigt med det men denna hade jag jätteproblem med. Fanns ingen riktig lösning och högar med teorier. Att det dessutom var otroligt mycket litteratur och hälften var på engelska hjälpte verkligen inte till. Jag visste inte var jag skulle börja eller sluta så jag trodde aldrig jag skulle få godkänt. Därför så extra glad och nöjd. Yeayh.
Nu är det dock en ny men man måste passa på och njuta av varje stund. Annars orkar man inte med allt, jobb och studier.


RSS 2.0
Blogglista.se