Söndag igen:( suck

Jaa så var det söndag igen och helgen slut:(

Vår helg har bara varit lugn och skön.
Kribbas kompis Andre har varit jätte schysst och hjälpt oss lägga golvvärme och kakel i hallen. Nu är det nästan färdigt.



Visar före och efter bilder när det är helt klart.

Jag har annars sytt en innejacka. Blev riktigt nöjd. Har blivit helt förälskad i tyget så nu ska jag skynda mig till Ohlssons och handla mer innan dom slutar sälja tyget. Ska bli många fler kreationer:) Kribba har även gjort en beställning av mig. Han får designa den själv så vi får se vad han hittar på. Det är roligt att sy eller handarbeta åt sina vänner och familj men man blir mer nervös att dem inte ska gilla det. Genom att ex. aldrig bära det för så klart säger dem inte det direkt till en.





Annars har jag bara tagit det lugnt och sett lite serier av olika slag som Girls next door, sjätte säsongen med de nya tjejerna. men jag tycker dem verkar ändå helt okej. Var lite sur i början, saknar de gamla tjejerna men de nya verkar faktist jätte snälla. Hoppas bara vi får se mer av dem andra snart. Har även sett något avsnitt av Lost och Supernatural. Älskar och slappa till serier samtidigt som jag gärnar stickar, som ett par sockar för tillfället eller virkar.
Hoppas ni också haft en skön helg:)


Fringe

Mina nya drog när det gäller serietittande är Fringe. Sitter och stickar ett par sockar av restgarner med en kopp kaffe medan jag fängslas fast i varje story. Det är det som är en del av fördelarna med denna serie att varje avsnitt har sin egna berättelse så man behöver inte följa med så noga från början om man inte orkar. Det är som små kortfilmer på 45 minuter vilket jag gillar.

Serien är skapad av mannen bakom Lost, J.J Abrams. Den handlar om FBI-agenterna Olivia Dunham och Peter Bishop som får i uppdrag att stoppa ett oförklarligt fenomen som hotar världen. De tar hjälp av Bishops sjukhusbundna far, vetenskapsmannen Dr Walter Bishop. /www.tv.nu


Påskhelgen

Påskhelgen firade jag hemma i Boden som sagt men jag har ju inte visat några bilder.
Myste nästan hela ledigheten hemma hos föräldrarna och syskonen:) Det var skönt att få vara lite lat och loj:)

En av dagarna drog vi ut i naturen och grilla i solskenet. Det var härligt. Så harmoniskt. Mmm- längtar ut igen.












Efter ett tag blev det lite kallt om fötterna så vi värmde dem brevid elden.


Alla mina syskon:)





Glömde berätta. Det var jag som fixade brasan. Pappa såg vi hade ingen yxa med oss och sa det skulle bli svårt att få eld. Då sa jag det är väl inga problem och därmed blev det ett vad mellan pappa och mig. Ha, ha. Jag skulle visa honom att jag nog kan få eld utan yxa eller tändvätska, utan nu alltför lång tid. Och därmed ni ser mitt leende.














What to do, what to do?






Igår var det tvätt. Undra vad för spännande som händer idag då?
*blink*



Helgen kom. Helgen gick.

Hoppas alla haft en bra påsk. Glad påsk i efterskott i alla fall. Skönt med lite extra ledighet.

För oj, oj vilken vecka. Jätte tuff. Tur helgen kom snabbare än vanligt med bara fyra arbetsdagar. Det behövdes. Tufft jobb denna vecka speciellt torsdag och fredag då jag var tvungen och jobba över och det var bara pang, pang, pang på, hela dagen lång.Men roligt med lite pengar*) men oj, oj så trött jag var på fredagen. Var helt borta när jag kom hem. Men som tur var raringen gullig och handla lite gott åt mig och vi slog på en serie men den slocknade för mig lika fort jag slog på den- ha ha. Somnade redan nio och sov i fjorton timmar:)

Så hela denna helg har varit jätte lugn, mest handla om vila.
Men i dag var det så fantastiskt väder så kroppen vaknade till liv. For och tränade med jobbet. Det var jätte skönt. Ska skaffa mig ett träningskort för det är det så värt. Så skönt och träna ordentligt vilket jag har svårt att ta mig för annars.

Älskar när solen kommer fram och värmer som i dag. Man blir så mycket piggare och gladare. Så jag drog med raringen ut på stan där vi fika och strosade lite. Sedan passade vi på att tvätta bilen. Så skönt och göra det när vädret är så här härligt och nu slipper jag skämmas att köra:)

Men suck, nu är helgen slut:( deprimerande speciellt på grund av det soliga vädret. Varit så inställt på att det borde vara lördag i dag men icke. Har knappt hunnit med att det har varit helg. Den har bara flygit förbi. Kan det inte vara helg i igen. Glad att jag har ett jobb och trivs med det men
nog önska jag helgen kunde i alla fall få vara lite till.

Älskar att skapa

Är i en kreativ period nu. Lagar och stickar klart arbeten som legat på "hög" och väntat snällt att jag ska ta mig ork och göra klart. Ännu en del och fixa men har i alla fall kommit igång. Äntligen:) Det känns skönt. Men gillar man som mig att skapa brukar oftast det innebära många, många påbörjade projekt inom allt möjligt. Mycket väntar. Stickningar, virkningar, målningar, skisser, kläder att designa om och kläder att laga.
Lite stickprojekt har jag gjort färdigt som denna barnmössa. Så äntligen fick den lilla gullungen sin mössa (fast hon inte visste så klart hon hade en mössa att få)



Försöker även avsluta min tavla med Kvinnan i blått hår. Men den känns som den nästan aldrig blir färdig. Fast det ska den. Tänker hänga upp den. Gillar faktist den. Men det blir i syrummet.





Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter ett längre besök i hemstaden Boden:) Har hälsat på mina nära och kära som familjen, kusinerna, farmor och min vän Therese. Jätte trevligt. Bara slappat och umgåtts.

Men skönt och vara hemma igen. Hemma är ändå hemma. Fast jag saknar dem alla redan. Så tråkigt bara att det ska vara så långt emellan. Roligt om man bara kunde träffas över en enkel kopp kaffe ibland bara för att man har tråkigt eller vill umgås:)

Annars pysslar jag på lite här hemma. Skruvat isär ett datorbord vi inte längre använder. Även skruvat ner de gamla gardinstängerna i vardagsrummet för att ge plats för de nya. Visst är jag duktig*blink*.

Lyxade till mig i dag och köpte ett par nya hörlurar fast mina inte är gamla. De nya funkar bättre till mitt jobb eftersom de sitter över huvudet och jag tappar dem inte lika lätt. Jag rör mig så mycket i jobbet så då måste hörlurarna sitta bra och jobbet blir så mycket roligare med lite musik och radio till.




RSS 2.0
Blogglista.se