Cover club/Shlagerklubben

Två helger i rad blev det Cover club/Shlager klubben. Diggar stället men speciellt deras lokaler. Två stora dansgolv, mysiga soffor och en massa barer. Nuförtiden blir det bara där,, kanske lite trist i längden men har haft jätte kul.
Förra helgen blev det med Kribba och några arbetskamrater till han. De var haj på karaoken. Och denna helg blev det förfest hos några andra arbetskamrater. Och därefter the club again:)











Kenny Starfighter

Efter dagjobbet träffade jag upp Linda. Vi skulle äta middag tillsammans på stan. Blev bibliotekets cafe igen. Gillar atmosfären där och så klart deras toastade mackor. Blir alltid detsamma:) Kan inte låta bli. Däremot var min kompanjon stark och provade bagels istället. Såg också gott ut.
Sedan blev det bio, Kenny Starfighter- Kenny begins. Inte mitt vanliga val men,, hade faktist jätte kul. Vilken härlig humor, skitroliga skämt och gester. Blev lite förvånad men positivt. Sett någon skymt av Kenny när jag bläddrat igenom kanalerna och då har bland annat barnprogrammen gått. Kvällen utmynnade i alla fall med ett hav med skratt. En riktigt trevlig kväll.





Dagen har varit lång och lite sömn därpå så nu ska jag bara dricka upp min öl och lägga mig framför tvn till jag somnar. En annan ljuspunkt i min långa dag var mitt tre timmars betalda hål. I mitt jobb blir man inte rik och man kan inte tjäna någon provision men som min sambo sa så är min provision betalda håltimmar emellanåt. I dag hann jag fara hem och ta det lugnt en stund och även göra ett ärende. lbland har livet små stunder av guld. Om än inte så ofta man önskar sig*) Puss och god natt på er.

Stickcafe med en cappucino till

Jobbade bara halv dag i dag så jag har hunnit göra lite nytta. Sorterat och lagt in mina handarbets pärmar och böcker i nya bokhyllorna och garderoben i syrummet. Vi är nu nästan färdig där inne. Bara en hylla kvar att snickra ihop:) äntligen. Sedan hann jag även städa lite så det åtminstonde ser ut som ett hem mitt i allt byggande och rivandes. Man vill åtminstonde försöka få hemmet att se lite hemtrevligt ut annars blir man galen och orkar inte med allt renoverandes.

Därefter mötte jag upp en vän på Shmäck.




En trevlig kväll= stickmöte på ett cafe med en cappucino till.
Så mysig och trevlig kväll. Samma jätte trevliga människor plus några till och alla stickar. Alla garner, färger och kreationer flödar i det mysigt dekorerade fiket. Man kan inte annat än luta sig tillbaka med sin egna stickning i soffan och cappucinon värmandes brevid och njuta. Man känner sig som hemma och man blir bara så glad av stämningen och all inspiration.
Nu ska jag bara börja några nya projekt, går inte annat. Och imorgon kväll blir det ännu mer stickning.

Serietidnings tips- skrattat som aldrig förr

Har hittat en guldgruva i serietidningens värld med hjälp utav min sambo. Älskar att läsa Kalle Anka men även annan rolig humor om livets trivialiteter när jag är uttråkad eller bara vill koppla av en stund. Men så tog mina Kalle tidningar slut så min sambo överraskade mig med en bunt utav dem- bästa charmpresenten:) enligt mig. Han köpte även med en tidning utav Elvis. Framsidan består utav en grönmålad sköldpadda ungefär som Bamsetidningarna så jag tänkte det är bara ännu en tråkig barntidning fast som handlar om en löjlig sköldpadda (ja märk nu mina ord, jag säger emot mig själv:) Anser i alla fall inte det gäller Kalle tidningarna, i alla fall att dem inte bara funkar för barn. Eller så gör dem det och jag är ett utav dem*) Ett par månader senare tar mina tidningar slut igen och jag uttråkad som jag är tar och slår upp tidningen. Tänker jag kan ju i alla fall prova och läsa den, ge den en chans. Kanske inte så trist i alla fall.
Ha ha, har inte skrattat så mycket på länge. Det är värsta vuxenhumorn, precis min sjuka humor. Jag har blivit helt förälskad. Älskar den.

 


Ps, min framsida såg annorlunda ut.

Så fel man kan ha. Lärt mig ännu en läxa denna vecka på att inte döma något i förhand. Trodde inte jag gjorde det så mycket men på sistonde har jag insett jag gör det oftare och mer än jag trodde. Tackar oftare nej till saker än säger ja fast jag egentligen inte vet vad det handlar om. Måste ändra mig på den attityden. Man kan gå miste om många chanser och roliga tillfällen med den attityden. Man bör i alla fall lyssna eller läsa om vad det handlar om innan man beslutar sig.

Här är några utdrag från serien jag fann på nätet;

Detta är precis som jag. Fast i dessa bilder är jag Elvis-sköldpaddan.






Hoppas ni har lika roligt utav den som jag har.

Trötter

Åh i dag hade jag verkligen önskat mig en me-kväll, kanske på ett spa. Så jäkla trött fast jag hade lite sovmorgon. Började först klockan elva. Men men kanske jag behöver lite mer motion och vitaminer. Trött ofta nu och denna vecka har det känts som jag haft träningsvärk. Men kanske beror det på att jag och Kribba har varit duktiga denna vecka och fått lite gjort. Är bland annat snart färdig med garderoberna i syrummet. Men i dag är vi helt slutkörda så de har blivit en lugn hemma kväll. Men nog hade jag gärna tillbringat denna kväll på ett spa och kopplat av. Badat lite bastu, simmat, gjort någon ansiktsbehandling, massage och lite solande hade inte varit dumt. Men fattig som man är får det i så fall ske på enklare former, som att kanske be pojkvännen om massage, ta en dusch hemma, göra en hemmagjord ansiktsinpackning och gå till solariet. Har tagit en skön dusch ikväll i alla fall och raringen har varit snäll och färgat mitt hår här hemma. Ska bara försöka charma han för att få lite ryggmassage så är kvällen komplett.

Min otursdag

Min måndag började som vilken dag som helst. Upp tjugo i sju och slå på kaffekannan. Måste alltid ha kaffe på morgonen annars vaknar jag inte eller skulle i alla fall vägra kliva upp*) Klockan sju ringer i alla fall vikariebanken, jobb på Ålidhem. Inga problem tänker jag. "Ha, ha in my face".
I alla fall dit hittar jag, varit förr. Men väl där upptäcker jag det är inte samma ställe som jag trodde. Skyndar vidare för att hitta men nej. Mobillen har jag heller så klart inte denna morgon för min sambo fick låna den som väckarklocka för vi hittade inte hans laddare kvällen innan. Trodde så klart inte jag skulle behöva den, allt var ju lugnt. Frågar mig fram om vägen men ingen vet, bara tror och det blir hit och dit. Varvet runt Ålidhem gånger två. Mer än 45 minuter sen hittar jag mig äntligen rätt. Förklarar och allt ser ut att flyta på bra resten av dagen.
Väl hemma igen efter jobbet upptäcker jag att jag har glömt mina nycklar, inne i lägenheten. Fa*, raringen slutar först en timma senare. Drar dock trött i alla fall till faster för lite värmande kaffe och utpustning.
Hemma igen. Raringen kommit hem. Sätter mig nu i soffan för en skön kväll.
Lite senare fortsätter vårt projekt med ihopsättandet utav Ikea garderober. Äntligen, åtminstonde en stor del av garderoben färdig. Nu bara upp med den från golvet. Vad tror ni händer, jo så klart hela skiten på 2 1/2 m ramlar ihop över oss. Vi klarar oss dock men,, just då var denna tanke som helt bortblåsen eftersom en hel kvälls byggandet och kostnaden av möblerna var bortkastad.
Jaa så var min dag. Vissa dagar önskar man bara att man stannat hemma under täcket hela dagen.
Däremot kan vi nog kanske rädda den delen av garderoben med lite spik och målarfärg. Vi får se imorgon hur det går.

En date på lördag kväll

Igår var en mysig dag. Målade och skissade några kommande kläder jag ska sy.
Sedan kom raringen hem från jobbresan och han bjöd mig på en liten "date". Vi fixade till oss lite och gick på bio och såg Watchmen. Sedan tog vi en öl på Lottas och surrade gamla minnen. Det var riktigt mysigt. Det är så trevligt på Lottas, mysig inredning och mycket folk.
Filmen var okej. Välgjord, lite annorlunda men tyvärr inte en av mina toppfilmer. Däremot hade vi toppenplatser. Brett säte längst bak. Vilket också var tur eftersom filmen är 2 1/2 timme. Där ska jag försöka alltid få plater hädanefter:) men måste säga ljudvolymen på bion är verkligen för högt. När det händer något i filmen blir det så högt i salongen att det skär i öronen som knivar. Man kan inte alls njuta av actionscenerna. Jag såg även att det var fler som reagerade på samma sak så det är faktist inte bara jag som är extra gnällig i dag. Man ska ju inte få problem med hörseln på grund av en film på bio som ska vara ett trevligt nöje. Något måste göras. Ska skriva till dem. Detta är ju inte kul.

I dag har däremot var riktigt tråkigt fast jag gillar ju aldrig söndagar. "Det är vad man gör det till" säger min sambo och han har ju rätt men jag har aldrig speciellt roligt på söndagar. Gillar aldrig dem för det är sista lediga dagen innan den nya arbetsveckan börjar och man har hela den veckan framför sig innan det blir ledighet igen. Veckorna kan vara riktigt tuffa ibland. Men det är ju inte själva söndagens fel. Någon dag i veckan måste ju ändå vara den sista dagen av ledigheten, kunde lika gärna varit onsdagen och då hade jag avskytt den lika gärna. Men tänk om man skulle vinna eller tjäna så mycket pengar att man inte behövde jobba. Då hade inte jag jobbat och heller inte avskytt någon dag. kanske eller rättare sagt förmodligen hade jag jobbat lite grann senare men bara med något man tycker är jätte kul och bara lite grann.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så man orkar veckan av arbete, suck. God natt

Fredag kväll

Sitter här själv vid datorn med en lättöl och surfar runt. Åh vad jag önskar telefonen skulle ringa och något kul skulle hända.

Önskar jag vore hemma med tjejerna, suck. Då skulle vi göra varandra i ordning, fixa håret, sminket, kanske låna kläder av varandra och snacka en massa med skit till en öl eller liknande. Sedan dra ut på stan och dansa disco hela natten. Fa* va kul vi skulle ha. Miss you girls. Snyft.

I want more, I want disco

Be young, have fun, taste disco

The disco way of life

disco - forget the rest

Feel the magic of disco

You don't want disco as your enemy!

It must be disco

There is no life without disco

disco, stay in touch

Feel it - disco!

disco is the only way to be happy

disco, i want it all

Think. Feel. disco

When you say disco you've said it all

My way is disco

Älskar Sloganizer, hur kul som helst

Slogans

Min sambo hittade häromdagen en jätte rolig sida på nätet. Där man kan skriva in ett ord eller ett namn och sedan får man olika förslag på slogans till ens ord. Jag provade på mitt namn, Eva och här är några exempel på slogans

Eva - as good as it gets!

Be young, have fun, taste Eva

My Eva is mine.


Eva know-how.


Eva , to hell with the rest.


Eva , your specialist.


I wish i had a Eva .


Feel good with Eva


Eva it's a kind of magic


Eva , since 1845


Eva is My World


Where the Hell is Eva


Stay cool with Eva


Eva rocks


You wouldn't want to miss Eva


Swing your Eva


Eva ? Yes please!


Think. Feel. Eva


Eva will do anything for you


Food or Eva ? I'll have Eva


Discover the world of Eva


Eva - be prepared


Eva - You see this name, you think dirty


Eva ? You bet


Let's Eva!


Don't mess with Eva


Everything is simple with Eva

Om ni också vill prova, gå in på www.sloganizer.net/en/

Pyssel


Igår kväll var jag på mitt andra jobb, vi for till Hamnmagasinet och pysslade. Linda gjorde fina pärlarmband och jag två nyckelringar. Det var trevligt, man sitter och pysslar (man kan göra det mesta dära, som textiltryck, sömnad, sticka, scrapbooking, smycken m.m. ), surrar med varandra och de andra som är där om man vill och man kan köpa fika billigt.






Gjorde även en till raringen





Inte världens vackraste men det var roligt i alla fall*)

Fredag,,och den 13 också

Nu är jag hemma i Umeå igen. Helgen i Boden var jätte rolig men kort. Har inte fått alla bilder än men så fort sker berättar jag mer.

Usch, jaa i dag är det fredag den 13. Undrar vad som händer i dag. Lite vidskeplig är jag. Ska försöka ta det lugnt, helst skulle jag nog bara vilja hålla mig hemma och bara ta det riktigt lugnt men det går inte. Tyvärr är ju livet så ibland, en jäkla måsten. Måste handla och de sista av våra Ikea garderober kommer i dag. Att man ska bli tvungen att bära skittunga paket på just denna dag. Ja så vi får se hur det går, om man överlever alla trapporna.




I veckan har jag jobbat och vi har fått som sagt de flesta av våra garderober från Ikea. Nu ska vi bara få ihop dem. Fast det måste vänta till senare i helgen. Kribba är på "jobbresa" till imorgon, ni vet, ett litet möte sedan är det bara festa skallen av sig. Ha, ha nää det kanske var lite överdrivet men,, det är nog inte så långt ifrån.
Så nu är stackars mig alldeles ensam och uttråkad. Nämen, lite kul har jag och göra. Målat hela morgonen, vill få klar mina tavlor men,,det känns bara som de aldrig blir klara. Sedan hade jag tänkt pyssla på lite här hemma och göra det lite fint så man trivs. Fast det är svårt när man renoverar och det alltid ligger saker lite här och där i lägenheten. Men man får försöka härda ut och göra det bästa av nuets kaos för att kunna leva något sånär normalt mitt i skiten. Man vet ju att det blir fint så småningom. Lite börjar man i alla fall märka av resultatet:)
Jag hade även tänkt spendera dagen med att fortsätta att rensa lite i min jäkla mail inkorg, den är full av skräpmail. Ska även ta mig tid och skriva några brev jag tänkt göra ett tag. Ibland är det bra med sådana hära dagar så man får gjort det man tänkt på ett tag men aldrig hinner eller orkar ta sig tid att göra.
Garderoben skulle jag gärna vilja börja sätta ihop tycker det är kul och bygga saker men ramarna är så tunga att jag tror inte jag orkar det själv. Fast vi får se, jag kanske provar i alla fall.
En sådan här dag borde man väl även spendera med att se någon rysare. Älskar rysare men vet inte i dag om jag vill sitta hemma själv och skrämma upp mig dessutom på denna dag.

Boden

Nu ska jag strax bila upp till Boden med min faster för att fixa besiktningens anmärkningar på bilen men även träffa familjen, släkten och vännerna där hemma. Ska bli jätte kul förrutom reperationskostnaden för bilen. Det svider i plånboken:(

Har framför mig trettio mil att köra :/ men,, med lite bra musik och surrande med min faster så går tiden ganska så fort. Har packat, diskat, tagit hand om tvätten och bäddad så nu är jag färdig för avfart.
Syns i Boden


Jobb och sånt

Blev inget jobb i dag:( men men fick lite sovmorgon i alla fall:) Många kan väl tycka det kan vara ganska skönt med en ledig dag men har man inget fast jobb kan det även vara stressande. Hittills har det funnits bra med jobb och jag är uppbokad en hel del framöver men man vet inte hur det blir längre fram. En dag utan jobb kan lätt bli två osv och så står man där med en minilön:/ Inte så kul.
Men imorgon har jag i alla fall jobb:)

Även fast det varit en ledig dag har den kännts otroligt lång och tråkig. Saknar nog att jobba. Inte för att det alltid är så roligt och det är oftast jäkligt skönt att vara ledig tänker jag på kommande lön. Vill ju att den ska vara som sagt något man kan faktist kalla lön. Inte bara ett papper där det står att det är min lön:)
I dag har jag slösat min dag genom att göra en massa tråkiga måsten och ärenden. De är ju viktigt och som sagt ett måste ibland men trist att hela dagen gått åt till det. Har inte alls hunnit njuta av något nog många andra skulle göra under en "så kallad ledig dag", ex. gå på stan, läsa, träffa en vän, se film, måla m.m. Men typiskt nog tycker jag det är ärenden och måsten som oftast tar så lång tid och ofta längre än man beräknat.

Har inte hunnit måla som sagt något i dag men tycker man alltid bör fylla ett inlägg med en bild el. dylikt. Blir annars så jä*la tråkigt. Därför



Min pågående målning

Måla tavlor och Ikea

Vet att jag inte har skrivit på ett tag men har varit så trött (inte för att jag är speciellt piggare i dag heller men) och därmed heller inte haft så mycket att skriva om. Har annars bara jobbat och målat. Jag har börjat på ännu en tavla som snart ska förhoppningsvis vara färdig:) Känner mig ganska nöjd över den. Hittills i alla fall man vet ju aldrig om man råkar förstöra den under tiden. Är så rädd för att tavlorna ska bli bara fulare ju mer jag målar. De senaste två tavlorna har jag varit väldigt nöjd över i början men när detaljerna skulle läggas blev den bara sämre än vad den var från början. Det är den andra tavlan som jag fortfarande arbetar på så jag är lite rädd att även förstöra den. Vilket jag verkligen inte hoppas för den gillar jag själv väldigt mycket. För säkerhets skull har jag fotat den ifall den skulle bli förstörd.

I helgen har vi varit förbi Ikea i Sundsvall. Underbart väder och riktigt trevligt. Jag tycker alltid det är så härligt att bara fara iväg någonstans även om det inte är något speciellt men det är bara så skönt och komma hemifrån ibland. Se annat, som affärer, saker, människor och äta färdig lagad mat. Få en liten paus från sitt egen lilla värld.












Fast vår resa hade ett mål, att hitta nya garderober/förvaring. Vi har ju rivit ner våra för de var uråldriga men också för att möblera om inredningen så vi skulle få ett rymligare sovrum.






 






Vi hittade ändå lite grann. Jätte trevligt men en lång resa. Jag körde cirka 60 mil den dagen. Somnade så fort vi kom hem:)









RSS 2.0
Blogglista.se