TJEJRESA:)

Min kompis Mia har önskat att vi gör en tjejresa innan hon fyller 30. Så i höst ska vi ett gäng tjejer dra iväg och ha skitkul. Tjejerna har nu börjat planera. Mig spelar ingen roll bara det är varmt så jag har överlåtit det till dem. Blir också enklare med en mindre åsikt att rätta sig efter speciellt när det gäller tjejer*blink*. I alla fall har dom varit jätte duktiga och jobbat och sökt. Just nu verkar de ha funnit en toppen resa med all inclusive. Ännu är det inte bestämt vars 100% men det lutar åt Kreta i Grekland. Samma land vi var i höstas men det var ju inte så pjåkigt:) eller hur. Annars kolla in dessa bilder.











Åh jag längtar redan. Ska bli så himla kul att gorma, skratta, sola, bada och lata sig med tjejerna som jag tycker så mycket om. Vi har ju aldrig gjort en utlandsresa tillsammans och haft kul på. Så vilket land nu det än blir så spelar det mig ingen roll. Det ska bara bli så kul att få ha semester med vänninorna.

GOD JUL

Ja nu är julen slut. Den gick så fort men så var den också så kort i år:( Så nu är man hemma igen och tillbaka till vardagen med jobb och hem att sköta. Härligt att vi i alla fall får lite långhelg imorgonkväll. En dag längre. För oss som jobbar.

Min jul har varit jätteskön med familjen och vännerna i Boden. Vi har ätit gott, spelat tv och brädspel, sett en del filmer och öppnat klappar av tomten. I år var min bror det. Han var jätte rolig. Så han får nog vara det nästa år också:) skämt å sido. Det har varit en toppen helg. Önskade bara man kunnat få ha den några dagar till.
Jag har filmat en del med mobillen för första gången:) Så någon dag ska jag sätta ihop det och lägga upp.




Spelar tvspel på julafton med syskonen.

Nu måste jag gå och lägga mig för och orka jobba så jag skriver mer om helgen imorgon. God jul från mig. Kram


FULL FART I DAG

I dag är jag lite tråkig och bara kikar in lite snabbt. Bilder och pladder om allt mellan himmel och jord får tas en annan dag för jag är helt slut. Jag har jobbat på tre jobb i dag och kom först hem för en timma sedan så ni förstår nog. Det har i alla fall varit en bra och ganska rolig dag på jobben och hemma men man blir ändå trött. Hann också få lite trevligt långväga besök av en vän till Kribba som stannade med missen Molly en snabbis på vägen  till norrbotten och fira julen med släkten.
Vi kommer snart och träffa dem igen för gå på deras dotters dop i Luleå.

Men nu ska jag bara hålla om min stackars raring som blivit jätte förkyld och se en film.
Vi hörs imorgon

ÅRETS FESTIVAL

Ursäkta inget bloggandes för vi har inte haft internet. Vems fel det är? Jo, mitt:)  Ibland kan jag ha lite humör. Som i helgen blev jag så sur jag klippte av internetsladden:/
Men nu har jag köpt ny och skäms. Vad löjlig och dramatisk man kan kan vara. Helt bortkastade pengar och tid. Gör inte om det.

I alla fall så fick jag höra en jätte rolig nyhet på jobbet av en jättesnäll ringandes sambo. En av mina två favoritartister kommer till Sverige. Yihoo. Äntligen. Brukar inte komma hit och jag har bara väntat på att planera en lång resa utomlands för att någon gång faktist få se han. Rob zombie - kommer till Sweden rock festival. Så fort jag har pengar blir det biljetter. Dom kostar tyvärr 5000 kr för två pers men självklart värt det. Ett plus är ju att det kommer också en massa andra bra och kända artister, som Ozzy.



Längtar, längtar redan så mycket.






FREDAGKVÄLL

Ikväll är det typ samma koncept som igår. Är helt död efter jobbet. Två olika jobb. Slöjd på förmiddan och städ på eftermiddan. Tänkte sy lite och läsa men orkar verkligen inte det tyvärr. Är helt slut. Det får bli godis från igår och en film. Raringen är på julfest med jobbet men får väl göra det lite fint och mysigt själv här. Och hoppas jag har mer ork och energi i helgen.

Ni som läser, vad gör ni ikväll? Eller vad brukar ni annars göra fredagkväll?

YESTERDAY

Igår var raringen jätte go och bjöd på solning, godis och tidning:) Åhh sånt är så gulligt och mysigt.
Glömmer alltid varje vecka hur skönt det är och sola för kroppen. Som och gå på spa. Igår ( och i dag*ler*) var jag jätte trött och hade inte egentligen alls lust att gå utanför dörren men väl där och solat så kände jag mig som en ny människa:)
Lite favoritlösvikt och nya tidningen av Elvis är ju också super för humöret. Har ni läst tidningen Elvis? Om inte borde ni absolut ta och köpa en. Ser ut som en barntidning med en tecknad sköldpadda på framsidan men det är det absolut inte. Utan en humortidning om relationer till kärleken och kamrater. Lite sjukhumor borde tilläggas.


Ha, ha- vi norrlänningar

Igår funkade inte bloggen. Så i dag tar jag och visar er två superroliga verkliga klipp om oss norrlänningar (Jag tror inte jag har visat den för er) som en vän till Kribba hittat på youtube. Ha, ha första gången jag såg det höll jag på skratta ihjäl mig. Love it. Lite självironi och humor bör man ha om sig själv.. Ibland i alla fall*)



FRISÖREN OCH KLÄDER PÅ HÖG

Jag var och klippte mig igår efter jobbet. Det var länge sedan sist. Jag gillar inte att gå till frisören för nästan alltid blir jag avskräckt. Det ser värre ut än innan:) Hemska frisyrer. Men blev ganska nöjd denna gång. Och det är ett bra betyg från mig:)
Hon var jätte trevlig och snäll, tanten. Så hon kommer jag mig gå till fler gånger. Hon tar också bara 300 kr. Billigaste frisyren i stan som jag känner till i alla fall.


Nu har jag lagat kyckling och ris som jag ska äta. Sedan tänkte jag kanske sy lite grann. Köpt mycket kläder på senaste tiden som bara ligger i en jätte stor hög och väntar på att fixas till. Det är nog typ en säck full. Huvva, så mycket kläder som bara ligger. Inte ens upphängda i garderoben. Borde ha köpstopp till de är fixade.
Och kvällen går alltid som vanligt fortare än tänkt. Klockan är redan så mycket. Trist:(


JULKLAPPAR OCH ÅNGEST

Igår var internet upptagen på andra datorn så jag skippa att titta in här. Ja, vi har tyvärr inte trådlöst nät. Än. Ja, jag vet vi är så efter:)

Tyvärr kan jag heller mobillsurfa eftersom denna blogg inte har denna funktion ännu men dom har sagt det är på väg i alla fall.

Igår blev det i alla fall ännu lite mer julshopping. Men det är ännu en del kvar. Känns som det aldrig tar slut. Ger inte åt så många bara närmsta vänner, släkt och familjen. De sist nämnda lägger jag lite extra pengar och tid på men de gör väl också de flesta. Man vill ju göra dem lite extra glada. Men som jag läste i en krönika så blir det bara svårare att ge ens nära och kära de där lilla extra eftersom vi lever i ett konsumtionsamhälle som bara växer för varje dag. Och vi kan i princip få vad vi vill när helst vi önskar det. Och oftast tillåtervi oss det. Dock kanske ibland med hjälp av avbetalningar. Jag säger nu inte någon i min närhet är kräsen m.m. jag menar bara det är svårt och ge något speciellt helst med de dära lilla extra som ger den dära glädjen till dem som redan i princip har allt som man behöver.

Renovering i sovrummet

Så här blev det efter helgens renovering som Kribba och hans pappa jobbat så duktigt med:)

Nytt tak med spotlights.
Är jätteglad. Tycker det blev så fint och modernt.
Påminner om en stjärnhimmel.



Nya persienner. Jag tycker det blev fint med det svarta mot det vita. Är jättenöjd.


SHOPPING

Efter jobbet for jag och handlade lite mer julklappar. Skönt och försöka göra bort så många så snart som möjligt och slippa springa i panik sista dagen. Hoppas jag. Är långt ifrån klar.

Självklart kan jag inte låta bli och handla lite åt mig själv:) Men det blev billigt på second hand butik.









Sen jag kom hem har jag barat städat sedan dess. Blir så smutsigt och stökigt efter renovering. Känner mig ganska duktig. Skippade träningen i dag anser jag fick värsta passet hemma istället.


Lucia

I dag är det lucia. Så mysig dag. I dag har jag jobbat på skola så jag har haft turen och få se ett riktigt söt luciatåg. Barnen är så duktiga. Resten av dagen såg jag tomtar, tärnor och lucior om vartannat. Mysigt:)
Så klart har jag också fått mumsa luciafika både med barnen och på rasten i personalrummet. Vilken tur:) va.
Tog en snabb bild från personalrummet.


Det har varit en riktig mysig dag, som lucia ska vara. Vi har pysslat och sett Sunes jul. Faktist min favoritkalender, den är så himla rolig.



HERE I COME



I dag har jag smitit iväg. Fast för och jobba ett par timmar som ledsagare. Som vanligt blev det till gymmet. Skönt att något får en ur sängen och göra något vettigt och själv komma igång. Vilket toppen extra jobb jag har.

Gammal bild. Jag har självklart inte hörlurar på jobbet och är inte på detta gym.


Julshopping- och mys

Medans männen byggde igår for jag och Charlotte på stan och kollade shoppingen. Ja vi vet att vi har lite tur och slipper undan. Men som sagt jag har inte emot det men fler än två funkar inte och de kan inte lära oss samtidigt. Istället fixar vi resten som disken, städningen och annat som är runt omkring.

Det var jättetrevligt och skönt och komma hemifrån. Det var otroligt med folk men det är bara trevligt. Antar det är julshoppingen som börjat. Julmysigt men saknar glögg och kaffestånd som det brukar finnas i Luleå. Det hade varit jättemysigt. Igår började jag faktist julhandla lite grann. Det känns bra att inte allt blir i sista sekunden.
Våra små shoppingrundor efter fynden börjar bli som en tradition, en trevlig sådan. Charlotte hittade lite på HM vilket var jättekul. Hjälpte henne även där att äntligen fixa HM kortet som jag tycker är toppen. Man får många bra rabatter och erbjudande plus att en femtiolapp eller hundring dyker ner i brevlådan emellanåt. HM är ju en av mina favoritbutiker med bland annat då Gina trico.

Mina fynd

Jag har denna modell även i beiget men jag gillar denna design så mycket att jag vill ha dem i alla färger.

 

Plus några julklappar blev ändå inte så mycket eftersom jag hade presentkort och rabatt. Älskar rabatter och presentkort.

Denna helg har kännts lite julmysig- härligt. Nu känns det som julen är nära och på väg. Så klart har vi hunnit dricka lite glögg också och ätit pepparkakor. Mina egna bakade faktist:) kul att någon gillar dem.


BESÖK

I helgen har Kribbas föräldrar kommit hit och hjälpt oss med lägenheten. Dom är så snälla. Vi ska hitta på något roligt för dem sen. Så nu är taket med spotlights i sovrummet strax färdigt. Det blir jätte fint. Så allt som återstår nu är och bygga in dörrarna och några lister. Härligt:)

Sista spiken. I alla fall. Härligt.

Men vi har inte bara renoverat. Vi har ätit gott och hunnit se lite tv och myst.

Någon som vet hur man softar:)

 

 


KOMMENTERA MIG PLEASE

Hör ni nu får ni skärpa er. Vill gärna ha lite kommentarer när ni tittar in. Annars är det så jäkla tråkigt och skriva. Bryr mig inte om det är ris eller ros- bara någon säger något. Blir ju så grått och trist annars:(

Har börjat skriva lite på pointblog.se för där kommenterar folk i alla fall men tyvärr är det så himla tråkig bloggdesign man får så jag ger inte upp här ännu.

Så kommentera mig gärna, jag vill ha lite feedback.

SKITER I DETTA

I dag är jag trött och grinig. Bäst alla passar sig:) Så leds på disken, städa, tv spel och alla måsten. Jag skiter i det och alla andra i dag.

Nu ska jag bara mysa i mina inköp.


PEPPARKAKSSLARV

Efter den långa vilan mådde jag lite bättre och till och med bakade efter jobbet. Provade göra egen pepparkaksdeg för första gången. Men som gissat blev den inte så lyckad. Vart för lös och ljus men det smakar i alla fall som pepparkakor. Får vara extra noggran nästa gång. Lite kul var det att prova på i alla fall. Men det tar tid. Höll på till midnatt och ändå blev det inget pepparkakshus:( Det rasade bara ihop och efter många försök gick det tillslut sönder:( Men det blev några kakor i alla fall. Men när det roligaste återstod- att dekorera var jag så slut och klockan var så mycket att det blev bara snabbslarv igenom. Lite synd. Men ska göra ett nytt försök någon annan dag.
























Men visst några vart väl lite söta med hjälp ut av de ursöta glasyrerna. Tur det*)


FÖRKYLD :( BUu

I dag på jobbet blev jag åter igen jätte förkyld. Jättejobbigt men kämpa mig igenom resterande dag. Det kändes tungt. När jag blir förkyld blir jag så trött, ont i huvudet, feberaktig, ont i halsen, nysig och snuvig. Inte roligt:(

På hemvägen lassa jag på med Alvedon, nässpray och halstabletter. Hoppas det och stickade sockar, vila och film resten av kvällen hjälper så jag kan jobba. Tänker inte vara hemma. Om någon annan har nå andra bra tips så får ni gärna dela med er?

Nu ska jag äta lite plättar och försöka hitta något att se tills jag somnar.

 


EN MÅNDAGKVÄLL

Igår hann vi även med lite snabbstäd, dammsuga, badrum, disk och sopor innan Svenska hollywoodfruar började. Älskar det och liknande program. Så nu har jag fått min dos av Maria Montazami och Isabelle så jag klarar mig denna vecka:) Päivi är ju också härlig att se för hon är så snäll och omtänksam.
Blir verkligen avvis på Isabelles garderob. Så snygga och sköna kläder-älskar dem, vill ha. Maria har också förstås softa och snygga plagg.

 

Tyvärr hittade jag inga snygga klädbilder

 


JULPYNT

Jag har ju som sagt julpyntat lite i år. Det finns mycket vackra och fina juldekorationer jag vill ha men de kostar också mycket. Och jag vill inte lägga ett par tusen endast på dekorationer utan lägger hellre det på klappar eller annat till hemmet. Men lite har jag som sagt köpt in för vi har inte så mycket mer än tomtar och fula julgardiner:/ Jag tänkte jag ska istället köpa in mer på rean eller eftersom. Här är lite bilder från detta års julpynt.

 


LOPPIS=MER PLATS OCH PENGAR I PLÅNBOKEN

Fredagen var en tuff dag. Två jobb, tolv timmar på sträcken. Ändå orkade jag hänga med på fest fast väl ute blev det inte mycket mer:) Lördagen var seg men nä inte bakis. Drack knappt något utan istället hann jag bli riktigt förkyld:( Inte roligt. Började på fredagkvällen så klart när det börjar närma sig helgen. Låg hemma och såg film hela dagen. Söndagen blev i alla fall en riktigt mysig dag. Då mådde jag lite bättre så jag kunde följa med på loppisen vi skulle ha på Nolia med ett par vänner. Dom loppisarna är riktigt populära. Otroligt med folk vilket var jättekul. Extra trevligt var det att dela bord med ett annat par som är vänner till oss. Allt blir ju mycket roligare och trevligare. Tiden går ju så fort. Jag tog med lite kaffe och bulla och det var riktigt mysigt. Kunderna var också så trevliga. Vi tjänade ungefär tusen kronor minus hyran för bordet så det var inte så dumt tycker jag. Var bara fyra timmar och så skönt att bli av med lite grejer. Våra två förråd är fulla.
Dock fanns det mycket fint och billigt:) att handla där så jag var tvungen att kolla in de andra borden lite:) Vi var ju där för att bli av med grejer inte köpa in lika mycket. Men jag kunde inte låta bli när det fanns så mycket fint och så billigt. Höll ändå i stramtyglarna. Detta var vad jag hittade.

Lite skärp.



Väskor











Tröja

Allt detta fick jag för ca. 150 kr.

Att ha loppis var så roligt så det gör jag gärna om snart igen. Efteråt for vi och handla mat för pengarna vi tjänade. Toppen, känns nästan som vi fick det gratis:)
Härligt- blev av med en massa "skrot" och fått mer plats i förråden men även kylen full utan ett öre.





 

 


MUSIKBEAT

Måste tipsa om de bästa partylåtarna ni inte får missa. Så höj basen och släng er på dansgolvet.
Det gör jag (el. har lust med) varje gång dessa hörs.




Rihanna - Only Girl


 

 

 

Swedish House Mafia feat Pharrell One


JULETID

Vad irriterad jag blev på datorn igår. Skrev samma inlägg tre gånger men det hakade upp sig varje gång. Så jag gav upp. I dag har jag bytt till bärbara istället:)

Snart helg, härligt. Denna vecka har gått så fort men det är nog för att jag drömt mig bort och njutitav de fina och roliga minnena från helgen:) De var härliga tider:)

I dag har jag jobbat på två jobb. Vanligt dagjobb och ett utav mina extra jobb så jag känner mig ganska duktig:) Tyvärr är det samma imorgon fast med ett utav de andra extra jobben. Trivs jätte bra men på en fredagkväll är väl inget jobb må det än må vara roligt eller hur. Men tänkte nog inhandla lite glögg och tilltugg och mysa i soffan efter alla skift:) Drack ett så gott glögg i helgen så nu blev jag lite sugen. Jag har ju också julpyntat färdigt i dag så att sitta i soffan och njuta av julstämningen vore skönt. Soft. Soft.


FÖRSTA DECEMBER- JULEN NÄRMAR SIG

I dag och igår har jag handlat in lite juldekorationer. Älskar traditioner och även så klart julens. Men eftersom vi renoverat de senaste två jularna har det inte varit någon vits att julpynta:( Så i år vill jag i alla fall göra det lite julmysigt här hemma. Inget speciellt men lite grann:)
Kom dock inte så långt i dag. Dog efter shoppingen och solning direkt efter jobbet. Ska fortsätta imorgon.

Längtar lite till julen. Vill ha lite julmys. Tända ljus, baka  (i år var raringen till och med först att ta det på förslag. Jätte kul) och dricka glögg. Hur julmyser ni? Nå tips?


RSS 2.0
Blogglista.se