9 år- shit alltså

Jaa, i dag är ju en speciell dag för mig,, och raringen. Vi firar nio år tillsammans. Jag kan inte fatta det är nio år sedan vi träffades på discot Hards i Boden. Tyvärr har det hunnit byta många namn och ägare sen dess. Det finns kvar, lokalerna men ínredningen har bytts ut. De är inte detsamma i dag. Jag gillade verkligen det stället, i alla fall i ungdomens år:) Man börjar bli gammal nu.


En gammal men mig kär bild

:) I dag är det vår dag och det ska firas. Hur vet jag inte än men,,
nu måste jag gå och snygga till mig innan baby kommer hem.


Ikea love




I lördags bilade vi ännu ner en tur till Ikea i Sundsvall. Jag älskar våra små roadtrips som blir av ibland. En av anledningarn är ni vet, I love to drive:) men det är också bara så uppfriskande och roligt att komma hemifrån och se och göra annat än det vardagliga. Få lite kvalitets tid med raringen.





Har en jätte fin bild på raringen också men han velade inte vara med:( synd.

Vi var många, många timmar på Ikea så det blev en hel del shoppandes, rättare sagt för 12000 kr :/ yiachs så pengarna drar iväg. Men då har vi en ny garderob med skjutdörrar även till hallen, vilfåtölj av rotting, vita bokhyllor, en svart servis och annat smått och behövligt som belysning och sopsorteringskärl- vi måste vara rädd om miljön, glöm inte sortera.
Jaa, så det blir mycket nytt. Denna renovering har smittat av sig på allt. Nu även byta ut alla möbler och inredning från att bara skulle göra om badrummet. Fast också är det positivt. Vi har börjat sortera och rensa alla våra saker och faktum är att mycket har varit/är skit. Det har gjort sitt. Jag har märkt det mesta vi haft är från när vi bodde hemma eller fått när vi flyttade hemifrån och nu är det faktist tio år sedan. Så det har gjort sitt och det är :) hög tid att byta ut mot nytt. Ex. som handdukar:)
Faktist känns det skönt, att rensa och köpa det vi vill ha nu och äntligen börja bli vuxna*)
med vuxna saker.










Jaa, det är svårt och bli vuxen,,, men ännu svårare att känna sig det med ett hem av saker från tonåren*)


Vampyrfest

Jace Everett - Bad Things


Var i lördags på trettioårs fest för Åsa. Temat var vampyr eftersom hon älskar vampyrfilmer/serier.

Så här såg kvällen ut.

Ett riktigt blodbad*)

 


My precious,,

Har insett för tillfället att min käraste ägodel är,, bilen. Inte för att den är den snyggaste eller bästa bil man kan ha. Istället är den varken vacker eller ful utan den ser väl inte alltför anskrämlig ut. Den spinner inte heller som en katt men gnäller för den delen inte heller. Utan den funkar helt okej.
Men det jag gillar den för är för vad den innebär

Frihet
Fart
Hög musik

Att bara kunna ta bilen när och var du vill. Se naturen och vägarna och bara njuta. Låta din favorit musik eller radioprogram strömma ur högtalarna på hög volym. Det är en härlig känsla. Det är lugn. Det är frihet. Fan va jag älskar vår bil.




Ute i naturen

Fick tips om ett "badställe" med vatten som i utlandet av en arbetskollega som kommer härifrån. Kommer man utifrån skulle man inte i det lättaste taget höra om detta ställe. Jag o Kribba for dit förra helgen, båda dagarna. Vattnet är precis som det är sagt. Det var otroligt vackert och härligt. Tyvärr är det lite för kallt för mig att bada så det blev inget utav det. Men det var härligt nog att bara sitta och njuta av utsikten och naturen. Som balsam för själen.


Hela helgen blev ute i naturen. Så skönt.








Tittade på hällristningar.








Plockade blåbär. Tyvärr var det väldigt dåligt med det.


Men det räckte till och göra en blåbärspaj i alla fall. Skön avslutning på en skön helg.


RSS 2.0
Blogglista.se