Halloween

Har inte gjort så mycket igår eller i dag. Plockat undan lite men det är fortfarande ändå lika mycket kvar att göra. Vi håller på förvisso och renoverar och det är därmed kartonger och matrial över hela lägenheten. Men man vill ju ändå att det ska se okej ut eller i alla fall så bra som det går. Fast igår var jag helt död eftersom jag hade kört bil hela kvällen innan. Vi var hemma vid midnatt och jag klev upp sex till jobbet. I dag är jag lite piggare:) men inte så mycket att jag har lust att själv ta tag och göra allt ikväll. Min sambo är borta ikväll. "Jag/vi gör det imorgon" (vår standard replik),, eller blir det så,,

Annars längtar jag bara till halloween. Det är min favorithelg på året. Det är så mycket roligt och intressant med denna helg. Se alla intressanta dekorationer och dekorera själv. Frossa i godis och självklart gotta sig med alla skräckfilmer som visas.
Och självklart se alla människor som spökar ut sig och lika roligt tycker jag det är att göra själv. Jag funderar själv på något i stil min syster gjort i photoshop.




Jag tycker det var jättesnyggt och häftigt. Hon är så duktig. Jag har faktist frågat om hon kan hjälpa mig göra något liknande på mig så hon skulle försöka. Så vi får väl se vad det blir eller vad jag rättare sagt får föreställa i år, gothare, häxa, älva, bad ängel m.m.? Tar gärna emot förslag.


Och denna helg ska jag fira halloween hemma i Boden med min familj och käraste vänner. Längtar såå.



Undra vad dom ska klä ut sig till, hmm. Spännande.

Tillbaks till vardagen,,

Ännu en helg förbi. Helgen går så fort, snyft, trist. man hinner knappt med. Men det är väl som de säger när man har roligt går tiden fort.
Körde i helgen upp till hemstaden Boden. Saknar den lite, inte för att de finns så mycket där men familjen och vännerna bor fortfarande kvar så då är så kul att åka hem ibland. Men Boden ska i alla fall nu få ett shoppingcenter så det blir kul. Annars finns det inte så mycket där. Det bor ca. 30000 invånare räknat med småbyarna runt omkring. Men några bra affärer finns det och ett riktigt roligt äventyrsbad. Faktist ligger även bästa biosalongen där enligt vad jag upplevt i Sverige så det är inte så dumt ändå.





Jag åkte hem till Boden för min kusin fyllde 30 år, så de måste man ju fira. Vi hade en överraskningsfest för henne, skitkul. Hennes syskon hade varit jätte duktiga och kreativa och fixat och tänkt på allt. Vi hyrde stugan i Gruvberget, lagade middag, hade lagtävlingar med lite utav varje. Sådant ääälskar jag, det är så kul. Tycker aldrig man blir för gammal för sådant. Då måste man vara less på livet. Det var snapstävlingar, charader, slå i spik ( vilket är svårare än man tror efter ett par glas:), visor och med andra ord.
Här är några favorittillfällen från kvällen.














Resten av helgen myste jag bara hemma med familjen, syskonen och vännerna. Men som sagt helgerna går för fort.
Ciao, for now





Another day goes by,,,

Ännu en dag far förbi..
Jag tycker vardagskvällarna går så fort när man jobbar, nästan så att man inte hinner med. Som i dag, jag kom hem, diskade och lagade middag. Drack därefter lite kaffe och gick handlade sedan är kvällen slut, i alla fall om man vill får tillräckligt med sömn. Fast den delen brukar jag tyvärr inte efterleva, är en kvällsmänniska. Men å andra sidan är jag som en zombie nästa dag. Inte så roligt. Därför har jag just börjat med mig själv på "inskolning", där läggdags är mellan kl.22-23. Funkat ganska bra hittills men återstår ännu att se. Ska bara tillägga tiden är för att vara i säng, inte nödvändigtvis för att redan sova.

Ikväll ska jag fortsätta med min favorit bokserie, Ljusets rike del 7 av Margit Sandemo. Hon är min favorit författare. Sandemo skriver så fängslande böcker att man inte kan sluta läsa. Ibland kan jag ligga uppe hela natten bara för att läsa klart boken.


Margit Sandemos bokserie Isfolket (- Häxmästaren , -Ljusets rike) i min bokhylla.

Men jag är en sådan person att jag inte kan bara ha en bok på gång utan flera och det gäller nog nästan allt annat i mitt liv.

Dessa böcker läser jag för tillfället.

Nä, nu ska jag lägga mig och se två av mina favoritserier, Desperate housewives och Dexter. Det jag orkar i alla fall:)
God natt och sov gott för denna gång.
/ Eva




Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg. Jag har tänkt på att göra det nu i ett par veckor. Kanske för att jag gillar att skapa saker och att göra och ha en blogg innebär på ett sätt att man skapar något.
Jag har även känt mig så uttråkad på sistonde. Det känns som jag inte har så mycket till liv för tillfället så då kanske blogga kan fylla det lite däremot måste man väl ha ett liv för att kunna blogga!?" :) Vilket dilemma. Nämen, jag hoppas nog på att bloggandet ska just tvinga mig att ta tag i saker så något roligt händer. Kanske även bloggandet kan ge en något roligt eller givande tillbaks, som trevliga/intressanta/roliga inlägg eller nya vänner. Jaa, vänner, det är just därför mitt liv känns inte så mycket till liv. Jag har typ inga kvar i stan, jaa i min barndomsstad där bor alla goa vänner kvar men det är en bit och åka. Försöker åka dit så ofta jag kan men jag tror på att man behöver även ett sociallt liv där man bor för att riktigt trivas. Härifrån har alla jag känner flyttat eller tyvärr tappat kontakten med. Som tur är har jag min underbara sambo ,,men man behöver vänner också. Hur som helst vill så klart han inte henka med på allt och han är inte så bra på tjejsnack, som mensbesvär, smink, skor, mode :) el. rättare sagt så intresserad utav det.

Nämen, det som händer annars i mitt liv är att vi håller på och renoverar om hela lägenheten. Det är kul och spännande. Badrummet är nästan färdigt. Vi har just köpt för första gången bostad, så vi är jungfru bostadsägare:) Ska lägga upp lite bilder när det börjar bli färdigt.
På vardagarna jobbar jag för fullt, så lite händer väl kanske i mitt liv :)












Tog en bild på mig själv så ni vet hur jag ser ut.

RSS 2.0
Blogglista.se