Besök

Nu har vi besök igen. Efter Kribbas föräldrar for hem på söndagen kom en gammal vän till Kribba på måndagen och slaggade och igår avlöstes det besöket av en annan kär gammal vän till Kribba som ska stanna till fredag. Blir mycket nu men inte så ofta det annars kommer övernattande gäster och speciellt inte kära gamla vänner. Så man får orka nu och pusta ut sedan. Mycket och längre besök av gäster har två sidor-det är självklart jätte trevligt och roligt med besök men det är också tröttande. Man måste vara social och underhållande mer eller mindre sedan kan man heller inte ta egen tid. Fast detsamma är det väl förstås för gästen.
Men eftersom det är Kribbas vänner kan jag slappa lite. Som att stänga dörren till sovrummet och blogga:)
Äntligen har vi ju dörrar, har inte haft några förrutom till badrummet på ett par månader. Det är så jävla skönt. Tänk så enkla och självklara saker som dörrar tar man annars för givet,, men renoverar man och lägger nytt golv och lister så är inte ens dörrar självklara.

Det har i alla fall varit jätte kul och roligt och träffa hans vänner. Det blir inte så ofta eftersom de bor långt härifrån så det är bara under semestertider man kan ses.

I måndags var vi och käka på nya Allstar. Dom har gjort det jätte fint, fräscht och mysigt. Däremot gillar jag fortfarande inte deras hamburgare. Riktigt kött är inget för mig. Det ska vara en massa tillsatser*) he, he.
Konstig man är.
I dag grillar dom. Men jag skippar det. Är så leds på kött. Grillat nästan varje dag de senaste veckorna. Kör mackor istället. Orkar inte annat.
Förrutom heltidsvikariatet jobbade jag på mitt andra jobb igår kväll och även imorgon. Så nu ska jag strax sussa i säng. Funkar inte annars.
 
Men det blir nog att läsa lite kalle Anka tidningar eller Snabba Cash innan:)
mmm det är mysigt,,, och gärna nå godis till


Känns mest som jag bara jobbar och förbereder jobb. Men snart är det helg igen- längtar. I helgen ska jag fan inte bara sitta hemma.

Hoppas bara på soligt och härligt väder som i dag:)

Pride festival



Åh vad jag skulle vilja fara på Pride festivalen i Stockholm.
Verkar vara helsköna och heltokiga människor som kryper fram. Fan va härligt. Jag beundrar och diggar människor som vågar gå sin egen väg och ha en egen stil. Det är intressanta människor inte dem som bara följer strömmen och sitter tyst som en mus-fan va trist liv.












Åh want to be there and freak out

Den oändliga diskussionen om disken



Äntligen börjar det sakta men säkert formas till ett kök. Nu har vi en fungerande vitvaror men ännu är det mycket kvar att göra, som alla lådor. Men vi har det bästa och viktigast av allt-en diskmaskin. Nio år tillsammans och aldrig haft eller ägt en diskmaskin tidigare fast vi kanske borde ha investerat i en tidigare. Med tanke på alla smågnabb om vems tur det är och diska skulle kunnats undvikas. Men icke. Men nu-ÄNTLIGEN. Wow. Vi har till och med förevigat den med en bild på första disken.


Pang i bygget


I veckan har vi haft besök av Kribbas pappa igen men nu kom även hans mamma med:) Så nu har även arbetet med köket fortskridit. Tyvärr har det tagit längre tid än beräknat men så är det när man bygger om. Så tänk på det när ni renoverar, räkna alltid med att det tar längre tid än ni tror, för det gör det alltid. Problem kommer uppstå-också en ofrånkomlig ingrediens. Samt kostnaden, brr usch det värsta.
Och gällande vårt är det också saker som fattats eller glömts bort, vet inte hur många rundor Kribba och hans pappa varit till K-rauta. Igår bara var det nog tre, fyra svängar.

Jag och Charlotte har inte fått göra mycket




när det gäller den delen av arbete*)
Nä, skoja bara men i alla fall lördagkväll

Men ni skulle sett min glädje när jag kom hem i fredags efter jobbet trött av veckans arbete. Hela lägenheten var städad. Så städad den kan bli med allt renoveringsmatriall i alla fall. Det var dammsugat, vaskat, bäddat, dammtorkat, bortplockat-hela kitet. Vem hade gjort det-jo hans mamma. Hon är go. Då kunde jag förstå varför folk anställer oss på företaget. Det är värt guld.
Vi fick också helt nya sängkläder, täcken och kuddar. Wow, så fin present. Det är som en lyxig hotellsäng. Jag har sovit som en prinsessa. Man blir som helt inbäddad av luftig bomull.
Vi hade tänkt köpa nya men de visste inte dem men de såg att det behövdes eftersom våra var från våra tonår och därmed urnötta och urtvättade. I alla fall verkligen uppskattat. Bra att ha föräldrar:) Bra sömn är också så viktig. Tänk så mycket tid vi spenderar i sängen.
Ren lägenhet och nya sängkläder är det bästa man kan få en fredagkväll.

Stressmonster

Nu flyttar Kribba och hans pappa kylen och frysen och när Kribba flyttar tunga saker är det bäst och hålla sig undan så jag har gömt mig i sovrummet med laptopen och bloggar istället.

Även om någon vill vara snäll och hjälpa så kan jag bara tilläga det är en dum ide. Tro mig*blink*






Men ikväll far hans föräldrar hem så jag hoppas gullraringen är då tillbaks för jag vill mysa*) ha ha
Ja, det vill jag faktist.

Torsdag

Jobbar, sover ocn äter. Det är allt jag gör för tillfället så jag har inte så mycket att skriva om.
Men äntligen imorgon är det fredag. Fan vad skönt. Ska då äntligen släppa loss lite. Är så jäkla uttråkad.

Men nu måste jag sova:(
Ska upp kvart i fem, fan vad trist. Älskar ju natten.


Husker du- Diane


upp-slicad






I dag har jag blivit skuren och sydd:/

Nämen det var inte så farligt som det låter. Det var till och med frivilligt. Jag hade fått ett märke på benet så jag var hos plastikläkarn för och ta bort det. Hemskt vad enkelt och fort det går. Det enda som gör ont är bedövningen. Det sticker och känns som det sprängs.

Men nu blir det inget doppandes eller solande förrän stygnen är borttagna:(
Men om vädret forsätter så här så spelar det ändå ingen roll.
Var har sommaren tagit vägen:(
Blir helt deppig



Grillfest

Efter Åsele marknad blev det direkt i duschen för Martin hade ordnat en mysig liten grillfest.









Gott med grillat ute i de fria.
Sedan blev det lite öl på stan.
Mycket folk ute i svängarna.
















Åsele marknad

Som sagt, igår bilade jag till Åsele marknad med jobbet. Vilket bra jobb, jag har*)
Jag har aldrig varit i Åsele så det var intressant. Vi hade jätte tur med vädret, det var strålande sol hela dagen. Mycket folk var det. Man fick åla sig fram. Visste inte det var så populärt fast det var förstås väldigt stor marknad. Varje gata i hela centrum var fylld med bord av olika slag. Det var jätte trevligt.
Roligast var nog ändå parkeringarna i stan. Varenda liten tom yta var fylld med fordon av olika slag. Bilar stod på privattomter, cykelbanor, trottoarer, gräsmattor och vägar. Parkeringslagen måste ha varit upphävd denna helg.
Ingen fick i alla fall böter.


Ser ni skylten. Parkeringsförbud. Who gives a fuck:)




Fast jag måste säga det var samma slags utbud som alla andra marknader så jag vet inte om det egentligen annars är värt att resa så långt för.
Men jag hittade i alla fall något





Detta vackra motiv hittade jag hos en systernunna från Vitryssland som hade ett bord. Pengarna går till välgörande ändamål. Jag tycker det är så fascinerande att vissa människor kan ägna hela sitt liv åt en religion och avsäga sig allt annat i livet som familj m.m. som bland annat nunnor. Jag pratade lite med henne. Hon var inte nunna men kunde bli om hon önskade. Hon jobbar med att hjälpa nunnorna i klostret. Hon visste inte ännu om hon önskade att bli nunna. Vilket jag kan förstå. Det är ett stort steg och avsäga sig allt annat i livet vilket inte gör det till ett lätt val. I alla fall tycker jag det är vackert på något sätt och fint, dem som väljer den vägen. Ägna sitt liv och bara göra gott för andra och sin Gud.

Klubbad

Åhh är helt klubbad. Ramlar ihop här och nu. Tur att sängen är en halv meter bort.
Haft två jobb i dag. Pengar, pengar det är bara dem jag tänker på. Nu har jag käkat så det får räcka med det för i dag. Jobba och äta, allt man gör nuförtiden verkar det som. Nu ska jag upp kvart i fem men sen är det helg, fuck me va härligt. Fast lite jobb på lördag blir det men roligt jobb som tur är. Åsele here I come.

Som sagt bäst och säga god natt nu.

Vimsar

Har i veckan fått besök av Kribbas pappa som är jätte snäll och hjälper oss med att bygga det nya köket. Så medan jag jobbar renoverar dem. Däremot när jag kommer hem finns det inte mycket för mig och göra. Dom fixar allt. De har varit jätte snälla och även fixat middagarna för jag jobbat. Men det gör ju även dem. Gulligt i alla fall. Så vad gör jag när jag kommer hem? Känns mest som jag bara virrar runt i lägenheten. Vet inte vad jag ska göra. Går runt i lägenheten och plockar lite här och där. Men i slutet av kvällen känns det som jag inte gjort någonting. Inget konstruktivt i alla fall. Det känns bara som bortkastad tid. Vilket jag inte gillar på vardagar eftersom det är då man har så lite tid.
I dag har jag åtminstonde tvättat några rundor. Det är bra.

Jo, så här ser tapeterna ut efter man kommer hem från jobbet:)


I huvudet på grabbarna:)



Nä nu blir det strax i säng. Måste numera upp kvart i fem varje morgon. Men slutar tidigt i alla fall.

Helgen

Helgen har flygit förbi som vanligt. Fredagen var jag helt död av veckans arbete så det hände inte mycket den kvällen än att jag somnade tidigt till en film jag redan sett. Raringen hade varit gullig och hittat några filmer att se men som vanligt hade jag redan sett dem:( Som ni förstår är jag verkligen en filmälskare. Lite trist ibland när det blir så svårt och hitta nya intressanta filmer att se. Självklart har jag inte sett alla filmer men jag börjar undra om inte i alla fall dem som är värda och se*) ,,,Nä det tror jag egentligen inte. Vet bara inte var jag ska söka. Tur att det ska komma lite nya intressanta filmer i höst och December:) Längtar.

Lördagen var också lugn men på kvällen fick jag i alla fall med Kribba ut på puben. Behövde komma ut, hemifrån en stund och slippa kaoset:) Först blev det Sjöbris som vanligt sedan Rockcafe eller vad det nu var det heter. Roligt och komma hemifrån en stund i alla fall. Kall öl en skön kväll är sommar:)








Kribba fångade en cool bild när jag rökte.






På söndagen for jag och en vän till 4H och tittade på djuren. Dom var jätte söta:) Älskar djur, skulle gärna ha en egen bondgård. Tyvärr glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder.

Mitt i bygget

Sitter här med porslin på tvhyllan, skafferiet i en flyttlåda och disken i badrummet. Så är det när man inte har något kök för tillfället. Renoveringen har varit i full gång den gågna helgen när Kribbas föräldrar har varit på besök för att hjälpa oss. De är så snälla, komma på semestern och allt. Men det är bra för oss, det händer så mycket i lägenheten när de kommer. Vi får äntligen lite eld i baken. Nu är köket nere och småsaker fixat. Usch det är dem som är så irriterande, de blir alltid kvar och man blir aldrig riktigt färdig.
Vi har till och med haft en sky-lift här som Kribbas pappa styrde fast han är höjdrädd. Det var starkt.
Man undrar vad grannarna tänkte när dem såg ut igenom fönstret. Vi fick tyvärr inte upp den fyra meter långa bänkskivan till köket uppför trappen så vi hade inget annat val. Men äntligen är den delen över, gruvat mig en del.




Roxy verkade ändå mitt i renoveringen känna sig hemmastad hos oss. Han vet hur man kopplar av:) Någon och lära sig utav.




Har även burit en hel del betong. Det är väl inte dåligt för och vara tjej*)



Mexicoma

Blev även i dag och jobba över. Suck.
Direkt efter bar det av till flygplatsen för och skjutsa Wiktor och Emily. De lyckosarna ska till Turkiet en vecka:). Härligt.








På vägen hem köpte vi skrovmål i stan och då var det liveband som spelade, Mexicoma. Stannade och lyssna, riktigt bra. De öste på och basen var häftig. Kribba köpte mig en av deras coola t-shirtar.




RSS 2.0
Blogglista.se