Plugga



Igår pluggades det hela dan men otroligt nog blev det ändå inte enda fråga klar på hemtentan. Suck. Jobbigt när det blir så. Läser och läser men kommer ingen vart. Men det är så mycket att läsa och fundera över.
Det jobbiga är bara att två tentor ska in denna vecka:( bläh. Intressanta ämnen men nu börjar jag bli stressad.

I dag har jag heller knappt hunnit plugga. Jag är tidsoptimist. Jag tror jag ska hinna så mycket men gör knappt hälften:/ yiachhs. Helt tidslös. Jag trodde jag var åtminstonde bra på att prioritera men nu inser jag att jag är inte ens det:/ För även om jag är tidsoptimist borde jag i alla fall prioritera att börja med det viktigaste men,,
det gör jag inte alltid.
Mycket att träna mig själv på. Vårda tiden och prioritera.

I dag var jag på ett möte och fick ett till extra jobb. Som ledsagare. Är jätteglad och ser fram emot det. Jätte roligt jobb. Även alltid glad åt alla extra pengar man kan få in:)

Vi har även haft litteraturseminarie på universitet om Descartes. Intressant gubbe. Ni kanske känner igen
"Jag tänker, alltså finns jag".




Tak och Nip tuck

Vad hände igår från att inte veta vad jag skulle göra?
Inte så mycket bör göra. Istället blev det mycket surfing. Sedan drog Kribba med mig efter sitt jobb och kolla på tak. Ja tak, ni hörde rätt. Jättekul:/ men vi ska lägga nytt tak i resten av lägenheten förrutom i badrummet som redan är gjort. Vi har fint tak förrutom nu i köket när vi har flyttat väggen och i sovrummet för att vi tagit bort garderoberna och köpt nya till andra rummet. Det har lämnat fula spår i taket som bara består av kala fläckar av cement. Lätt att måla över men raringen vill ha spotlights. Jag också förstås. Det är fint. Men lite kul är det för raringen har helt fått spotlight på huvudet. Från bara badrummet till resten. Det ska vara överallt. Precis överallt där man kan ha det. I sovrummet, garderoben, hallen , köket, balkongen och nog vardagrummet. Snart blir det väl även i syrummet. *skrattar* Gulligt. Roligt. Men jag tror han har rätt, det blir nog fint i slutändan. Det ska vara med dimmer så det blir nog lite mysigt och lyxigt.




Serien Nip tuck

Sean McNamara and Christian Troy are two plastic surgeons running a partnership in Miami, Florida with different issues to life. Sean is a wishy-washy, weak-kneed, family man who distances himself with work to avoid his dysfunctional home life which includes his needy and spiteful wife Julia, his rebellious teenage son Matt and young daughter Annie. The more slicker Christian is an arrogant, narcissistic, unethical, ladies man who worships wine, women, and the all mighty dollar, and will do just about anything to get what he wants (lie, cheat, steal, blackmail and seduce)and has no qualms about practically anything. Written by K. K. Wallace

Efter valt tak blev det serien Nip tuck resten av kvällen + godis. Mm mysigt.
Den serien är värd och se. Den är inte som så många andra serier. Det är en drama serie som är en del kontroversiell. Självklart består den av kärlek, intriger och sex som så många andra fast den visar lite mer än andra. Men det som är så intressant är livshistorierna i varje avsnitt. Och hur serien sammanlänkar och speglar kundernas problem och önskningar med huvudrollsinnehavarna Sean och Christians privatliv.

Yeahhhhhhh yeahhhhhhhhhhhh

Lady Gaga- Bad romance


snyft

Det var sista dagen på slöjdvikariatet. Det känns lite sorgligt. Det var så roligt jobb och jag kommer sakna gullungarna. Alla var så snälla, väluppfostrade och trevliga, både personalen och eleverna. Inget långt vikariat men det känns ändå alltid trist. Fast så är det och vara vikarie:(

Jag vill ha ett fast jobb. Det önskar jag mig själv i julklapp. *Ler* tänk om det vore så enkelt.


Helg

Låser upp dörren vid ett tiden, slutar tidigt för en gång skull och kliver in i hallen.
- Puh äntligen är det helg. Fan, va härligt.
Men
vad ska jag göra nu:/ ????
Finns massor att göra, som att plugga och städa. Som måste fixas.
Men jag har ingen lust med någotdera. Just nu.
Men vad vill jag göra?
Har heller ingen anning.

Så jag bör väl i så fall göra det som måste göras. Då gör jag i alla fall något bra utav det. Får göra lite roliga saker senare.

Idoler

Tänkte på förebilder i dag. Jag tror vi alla behöver en eller gärna flera förebilder i livet. Någon att se upp till eller eftersträva deras goda egenskaper. Så vi kan bli bättre människor och få någon slags vägledning.

Jag har många i min närhet som jag beundrar och ser upp till för deras goda egenskaper som jag själv vill ta till mig eller förbättra. Inte nu alla deras egenskaper*ler*, vi har alla lite sämre sidor också men det är också det som gör en till människa. Min familj, släkt, vänner och sambo är alla min förebild på något sätt. De har alla många fina sidor som jag vill eftersträva hos mig själv.

När det kommer till kändisar så har jag två absolut starka förebilder som jag har haft mycket länge


Sigourney Weaver


 

Uma Thurman

 

 

Jag älskar alla dessa bilder så jag inte kunde välja.

Dessa kvinnor beundrar jag för dem är framgångsrika, coola, starka och tuffa kvinnor. Vem vill inte vara det.

Dessutom verkar dom vara jordnära, snälla och ödmjuka trots detta.

 

 


Filosofi



Nu är det bara filosofi, filosofi och mera filosofi som gäller för mig. Bara och plugga. Så trött. Inte ork att vara social. Bara jobba på dagen och plugga på kvällen. Emellanåt någon föreläsning. Lite trist.
Men äntligen är helgen i sikte. Då kan man få ladda batterierna, vara lite social och få klart resten i skolan.
Nu är det medvetande- och filosofi historia som gäller och en fördjupning. Det är den jag drar mig för,, och går och drar på. Inte bara en vanlig fördjupning men men
det ska väl gå. Så småningom. Klarade kursen kritiskt tänkande med till och med beröm (då var jag stolt ska ni veta-den var inte lätt eller rolig. Bara P1 och P2 och P1C2C2 hit och dit*blink*)
Annars är det faktist bara roligt eller rättare sagt intressant. Give me more.

Säger
Lycka till mig själv!

Helgen -Cover club

Helgen har varit ganska lugn, pluggat. Mycket att läsa för tillfället. Därför så tråkig nu förtiden.
Men,, hann med lite uteliv med raringen på kvällen. Behövde verkligen ha lite kul.
Äntligen är Cover club tillbaks. Vi var riktigt på g och fan va kul vi hade.

Gratis inträde- klockor denna gång.
En snabbis på myrorna.
Älskar kreativa ideer
Älskar "gratis"


























Rob Zombie rockar

Rob Zombie - Foxy Foxy

 

Rob Zombie - American Witch

 

Go to California - Rob Zombie

 

Rob Zombie & Ozzy Osbourne - Iron Head

 

 

Vill gärna se en livekonsert någon gång.

Fan va häftigt

 

Tänk- live halloween. Perfekt. Det blir en läskig kväll. Precis som det ska vara en sådan kväll.



RSS 2.0
Blogglista.se