Tak och Nip tuck

Vad hände igår från att inte veta vad jag skulle göra?
Inte så mycket bör göra. Istället blev det mycket surfing. Sedan drog Kribba med mig efter sitt jobb och kolla på tak. Ja tak, ni hörde rätt. Jättekul:/ men vi ska lägga nytt tak i resten av lägenheten förrutom i badrummet som redan är gjort. Vi har fint tak förrutom nu i köket när vi har flyttat väggen och i sovrummet för att vi tagit bort garderoberna och köpt nya till andra rummet. Det har lämnat fula spår i taket som bara består av kala fläckar av cement. Lätt att måla över men raringen vill ha spotlights. Jag också förstås. Det är fint. Men lite kul är det för raringen har helt fått spotlight på huvudet. Från bara badrummet till resten. Det ska vara överallt. Precis överallt där man kan ha det. I sovrummet, garderoben, hallen , köket, balkongen och nog vardagrummet. Snart blir det väl även i syrummet. *skrattar* Gulligt. Roligt. Men jag tror han har rätt, det blir nog fint i slutändan. Det ska vara med dimmer så det blir nog lite mysigt och lyxigt.




Serien Nip tuck

Sean McNamara and Christian Troy are two plastic surgeons running a partnership in Miami, Florida with different issues to life. Sean is a wishy-washy, weak-kneed, family man who distances himself with work to avoid his dysfunctional home life which includes his needy and spiteful wife Julia, his rebellious teenage son Matt and young daughter Annie. The more slicker Christian is an arrogant, narcissistic, unethical, ladies man who worships wine, women, and the all mighty dollar, and will do just about anything to get what he wants (lie, cheat, steal, blackmail and seduce)and has no qualms about practically anything. Written by K. K. Wallace

Efter valt tak blev det serien Nip tuck resten av kvällen + godis. Mm mysigt.
Den serien är värd och se. Den är inte som så många andra serier. Det är en drama serie som är en del kontroversiell. Självklart består den av kärlek, intriger och sex som så många andra fast den visar lite mer än andra. Men det som är så intressant är livshistorierna i varje avsnitt. Och hur serien sammanlänkar och speglar kundernas problem och önskningar med huvudrollsinnehavarna Sean och Christians privatliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0