beachen

Är helt slut har jobbat i elva timmar. Tur att det inte är ofta det behövs,, fast pengar är alltid välkommet. Fast det är tufft och jobba med detta i denna värme. Älskar solen och värmen så jag vill inte klaga menar bara det är lite tuffare på jobbet än annars. Men å andra sidan har mitt jobb en annan fördel. Må så vara att städa inte är så himla roligt men jag har gått ner fem kilo och förhoppningsvis även fått lite mer muskler. Man får alltså betalt för och träna*) inte så dumt i alla fall. Fyra kilo till så når jag min gamla idealvikt. Fast jag bryr mig inte egentligen så mycket om den egentliga vikten det är ju om kroppen ser ut som man vill som spelar roll. Och där finns det ännu en hel del jag skulle vilja jobba på. Fa* det är ju snart beach time. Fast det är alldeles för snart men får väl satsa på hösten till förhoppningsvis våran utlandssemester. Allt jag tänker på när jobbet är tufft, är jag och raringen på beachen med varsin drink i handen -mm det är livet.

Blir ännu mer ressjuk när jag ser filmen Into the blue som även ikväll gick på tvn. Jag vet inte annars om den filmen är så bra, helt klart okej men det som verkligen slår mig är hur filmen fångar den otroligt vackra världen under och i havet. Jag häpnar, det är helt fantastiskt. Sådant här får mig att vilja lära mig dyka. Och det ska jag någon dag även fast jag är rädd för djupare vatten. Men man ska möta sina rädslor och inte låta dem hindra en.
Tyvärr hittade jag inga vackra bilder från filmen. Konstigt men se gärna filmen för i alla fall den vackra naturen. Du kommer inte ångra dig.


Milow

Just kommit hem från Boden alive. Det var så himla roligt. För kort, som vanligt men det är väl så när man har roligt. Tiden räcker aldrig*)
Har tyvärr inte fått alla bilder så jag skriver om det imorgon istället.

Älskar just nu denna låt så detta inlägg tillägnar jag denna låt.
Milow- Ayo Technology



 Ps, har lagt in fler bilder från midsommarhelgen längre ner.



Smycken

Fått present av Kribba:)
Vackra smycken,,





Älskar smycken. Kan inte få nog. Presenter också alltid roligt. Jo, lyckost raringen har varit i Göteborg under helgen och rockat loss till ACDC, festat på Hard rock cafe, åkt på Liseberg och shoppat med killarna. Vilken härlig helg va,, ja lite avvis är man:)

Midsommarhelgen

Oj, nu har jag varit lite dålig på att blogga. Ursäkta, har varit så trött efter jobbet men ska skärpa mig. Tycker faktist annars det är kul att blogga men inte när man är så trött att allt man vill är och sova. Dock ska jag försöka skriva lite varje dag i alla fall*)

Har hur som helst haft en jätte rolig helg hemma i Boden. Bilade själv upp dit torsdagskvällen efter jobbet. Gjorde det till en egen lite roadtrip, lyssnade på hög volym min musik som Marilyn Manson, Rob Zombie, Britney Spears, Justin Timberlake m.m. men även en del radioprat och diskussioner. Är det intressanta ämnen som diskuteras så kan jag ibland stanna kvar i bilen på parkeringen för och lyssna klart. Tog det även lugnt på vägen och stannade några gånger för kaffe eller röka. Eftersom jag tog mig iväg först efter nio någongång så var jag framme efter ett:/ Men det var ju helg så jag kunde sova ut:)


Visst är det vackert. Tog den vid ett av mina små stopp efter vägen.

Midsommarafton var jätte mysig. Vi firade den vid Luleåälven och grillade. Det var nästan lite utav lilla, tjocka släkten. Det var min familj som består utav mina föräldrar, två lillebrorsor och lillsyrran, min faster, farbror och hans fru men vi fick till och med min farmor ett tag i alla fall:)
Mmm älskar att komma ut i naturen. Och ännu ett plus att få sitta vid en levande brasa och mysa.
Tyvärr glömde vi alla kameran så tyvärr har jag inga bilder.

Lördagen spenderade jag hemma men tyvärr själv:( de andra trodde jag velade sova så de for själv iväg och shoppa i Luleå:( buhu. Förvisso älskar jag sova men vill göra annat ibland också.
Körde sedan till min kära vän Mia och hennes hus. Älskar deras hus, de har inrett det så mysigt. Så jag sitter gärna där och bara myser ett par timmar*) Även Theresa var där så vi surra och fundera på nå kul man kunde hitta på. Så det blev en liten spontanfest hos Theresa och även Marri joinade oss. Där vi sminkade och stylade oss. Mia hjälpte mig som vanligt. Apropå det blivit helt kär i hennes foundation, Id bare minerals tyvärr kostar den också. Lite mer än min budget tål för tillfället så den for nog vänta ett tag:(
Vi hade jätte kul. Drog sedan ut till Bränna. Där träffade vi på några gamla bekanta. Det är det som är så kul men kan även vara jobbigt med lilla Boden. Du träffar alltid på någon du känner eller som känner dig.




Mia velade jag skulle sminka henne. Pirrigt. Inte van att sminka andra.
























Söndagen var bara lugn. Men hann i alla fall förbi Netti på en kaffe. Blev längre än tänkt men det var så trevligt.

Körningen hem var riktigt hemsk. Var så jäk*a trött, kändes som vägen tog aldrig slut. never more.
Men ändå längtar jag bara till fredag, blir Boden alive.

snygga skor



Dessa urläckra skor från Chanel skulle jag vilja ha. Tyvärr ligger det lite väl långt utanför min ekonomi men snygga är dem.

Äntligen helg

Äntligen helg. Puh, såå jag längtat, tidiga morgnar med tuffa pass så helgen var verkligen efterlängtad.
Jag och Kribba invigde den på båten Sjöbris igår kväll. Jätte skönt.






My new pants. Love them.

Terminated




Vi och ett par polare till Kribba såg premiären av filmen Terminator 4 i helgen. Kribba var spänd av förväntan. Vilket är ovanligt. Han var lite som mig när jag äntligen får se en ny Alien eller Predatorfilm på bio*) Kan knappt bärga mig eller sitta still. Dreglar mig igenom filmen. Fast Kribba var självklart lite coolare än så.
Men även jag hade förstås också sett fram emot filmen*)

Filmen var skitbra. Så cool. Den handlar om -KABOOM. Jaa, det sammanfattar filmen ganska bra. Men det var på ett bra sätt dom framställde all action. Hur som helst är det väl ändå en action film från början. Helt klart värd att se. Till och med jag blev terminated*)




Hota skinntights






Har fått ett par skitsnygga "skinn"tights av raringen som jag önskat mig. Super hota. Är så glad.
Emily hade ett par liknande på Nordic rock som jag blev helt kär i. I alla fall hon var supersnygg i dem. Hoppas nu bara hon inte tar illa upp. Inte meningen. För dem är ju så coola.

EU-valet







Nu har jag röstat (igår) så nu kan jag känna att jag har gjort min del av vad jag kan.
Nu kan jag också få fortsätta att gnälla utan dåligt samvete *blink*






Mitt drömhus

Detta är mitt drömhus. Såg det när jag såg filmen When a stranger calls. Rekommenderar att se filmen bara för och se huset. Det är helt fantastiskt. Det var ett tag sedan jag såg filmen men huset kan jag inte sluta tänka på. Det vill jag ha. Det finns inte på riktigt , gjordes enkomt för filmen. Men någon dag,, då ska jag bygga det:) Det är så vackert och fantastiskt på alla sätt. Färgen på virket, dess läge vid en sjö, stort, högt i taket, höga och många fönster och en trädgård mitt i huset. Wow. Ett drömhus som sagt. I alla fall mitt.





Nära döden

Vilken tuff dag. Slitit på jobbet men utan flyt denna gång. Allt blev försenat. Kändes mest bara jobbigt:(,,men när det är fullt upp (och kanske lite stressigt) går tiden i alla fall fort och dagen drar snabbt förbi. Är inte speciellt förtjust i jobb där man knappt har något att göra. Då går tiden så sakta och jag bara räknar minuterna hem. Det känns som dagen aldrig tar slut.

Men vet ni vad som hände i dag, helt plötsligt när jag och min arbetskamrat står vid en parkering nära en större väg ser jag ur ögonvrån hur ett av jätte träden vid vägen ramlar mot oss. Tror jag. Men sekunden efter ser jag det var inte så nära som jag trodde. Men fy fan va läskigt. Det är inte små träd. Det är tjocka och höga som flervåningshus med grenar som sticker ut flera meter. Ingen eller inget skadas. Otroligt faktist med tanke på att det stod alldeles vid en större väg, flera hyreshus tätt brevid, en gågata under trädet och en parkering alldeles brevid. Det var där vi stod. Helt otroligt. Bara så där. Trodde först det var en parkarbetare som sågat ner det men glömt och säga till om nedfallningen. Jag var så arg. Men det var ingen. Trädet hade bara gått av och ramlat ner. Va. Måste vara ett gammalt träd som varit bräckligt. Men saken är den att det är likadana träd längs hela vägen. Tänk om det händer ett annat träd, då kanske det inte går lika bra. Hoppas dem nu kollar resten av trädens skick för det kändes riktigt läskigt. Trodde jag skulle bli mosad av ett jätte träd.

sova och jobba

Äntligen hemma-helt slut men även stackars raringen.
Jobbat på två jobb i dag plus städat bilen med Kribba så inte fan konstigt man är trött så det värker. Fast skön värk-man vet i alla fall att man har gjort sitt i dag och jobbat häcken av sig*blink*
Nu vill jag bara hoppa i säng och drömma mig tillbaks till den sköna söndagen som var. Picknickfrukost ute i det gröna. Mmm, mysigt värre.










I en tv-studio och hemma hos en kändis

 

I dag hände något lite speciellt eller i alla fall kul, fick se en tv-studio med jobbet. Aldrig varit i en tidigare så det var lite coolt. Även för ett par dagar sedan var jag hemma hos en kändis. Kändes lite pirrigt men kul. Det är inte så ofta man träffar en kändis eller för den delen är hemma hos en. Kanske jag är lite löjlig, en kändis är egentligen en person som oss alla andra. Jag har tänkt på att vi eller många av oss i alla fall gör oss ofta till och blir så lyriska när vi ser eller träffar en känd person. Det är egentligen ganska dumt och löjligt när man tänker efter. Dom är ju också bara en av oss, en människa ibland oss. Visst, någon talang har dem eller utstrålning men det har samtidigt alla människor. Fast,, jag kan ändå inte hjälpa det. Det är inte ofta jag träffar en kändis och gör jag väl det är det förbaskat kul. och måste även då skryta lite om det *blink*.
Hur som helst, känns jobbet riktigt roligt just nu.
Love and kisses

Nordic rock

Fan vilken kul helg. Vi öste verkligen på, speciellt på fredagen. Där blev det lite för mycket:) Efter jobbet for vi på fest hos Wiktor och Emily. Skitkul och skitroligt:) Därefter blev det Alcazar på kajen. Häftiga och glada var dem som väntat. Även lite öl i tältet blev det. Riktigt mysigt. Diggar öltält.









Lördagen med dess underbara väder kändes som utlandet, härligt, härligt. Fast jag var jävligt bakis. Blev i alla fall lunch på Olearys, en snabb sväng på stan sedan dusch hem innan det blev grillning hos W och E igen. Jätte gott och trevligt. Gick dock lite segt för mig i början på grund av bakfyllan men sen piggnade jag till. Tog det lite lugnare denna kväll. Drog på kvällen till stan för och se lite folk och "tjuvlyssna" på Whitesnake som alla talat om. Vi hade dock ingen lust och betala över femhundra kronor för och se dem så det blev puben brevid. Härligt med så mycket folk på stan. Kul när något händer.På andra puben kom även Jonas förbi en sväng. Somnade därefter av utmattning nästan sittandes, aldrig har sängen väl hemma varit underbarare. Oj, vilken helg.




Jaa, vad ska man säga..löjligt med skynke för,,










RSS 2.0
Blogglista.se