The book of Eli

Såg nyligen filmen The book of Eli. Spännande film och väldigt bra historia. Vill ha mer sådana filmer. För sällan bra filmer kommer. Så denna rekommenderas. Samma stuk som Mad max (toppenfilmer) men ingår även i kategorin religion (som de flesta filmer gör förstås).


Eli (Denzel Washington) has been on a journey for 30 years, walking west across America after a cataclysmic war that turned the earth into a total wasteland. The world has become a lawless civilization where people must kill or be killed. The barren roads belong to gangs of cutthroats who rob and kill for water, a pair of shoes, a lighter, or just for fun. Eli is a peaceful man who only acts in self defense, and becomes a warrior with unbelievable killing skills when he is challenged. After the war and the "Big Flash", Eli was guided by a higher power to a hidden book and given the task of protecting the book and taking it to its final destination. Eli guards the book with his life, because he knows that the book is the only hope that humanity has for its future.
/ imdb.com

Flyt i veckan

I dag var första dagen på mitt nya jobb, ett vikariat dock men det är en början i alla fall. Det har varit jättekul. Alla är jättesnälla och trevliga. Är jätte glad. Det är också i slöjd som jag älskar så mycket. Tänk, ibland kan det faktist vara roligt att gå till jobbet. Man kanske till och med längtar lite*blink*

Var lite nervös i måndags för bilen skulle besiktas. Viktigt att tänka på den är också 20 år så ni förstår nog vad jag menar, alltid något som måste fixas. Förra året blev kostnaden en mindre utlandsresa:(
Men hör och häpna - allt var okej. Vilken lyckovecka jag har:)

MMmm njuter och är glad.
Nu ska jag se en spännande film med raringen. Sugen på en rysare. Det var riktigt till och med ovanligt länge sedan jag såg en sist. Fast det är också svårt att hitta bra filmer i den kategorin.

Helgen i Sundvall

Sundsvall var jätte kul. Önskade bara helgen var längre.
Hade inte tillgång till It så det blev inget bloggande:(
Vi kom ganska sent dit på fredagen eftersom vi kunde först fara efter jobbet. Vi hade det riktigt bra där för Kribbas vän Jon var jätte snäll och lånade ut sin övernattningslägenhet i stan. Härligt, mitt i centrum och nära till allt. Så skulle man ha det, ett extra place mitt i smeten:)
Helgen har varit som en minisemester med eget "hotell". Så skönt och komma bort ibland och göra något annat.
Det har varit lite spännande eftersom jag aldrig varit i själva Sundsvall bara droppat förbi på Ikea. Många intressanta butiker och uteställen. Gillar spänningen med att upptäcka nya platser. Tänk om man kunde få göra det oftare.
Jag har hälsat på Emma och Fredrik och sett deras nya lägenhet. Den är jättefin, stor och ljus. Dom har inrett och fått det så fint och hemtrevligt. Jag blir så avvis:) Jätteglad för dem.
Shoppat så klart, både själv och med Emma. Kul, kul.
På lördagen for vi på puben Irish och tog ett par öl med Emma, Fredrik, Jessica och Åsa och Hasse som också var där och hälsade på för första gången. Jättekul. Mysig pub.

Puben Irish

På väg ut och shoppa.



Jag och Emma hittade ett jätte mysigt fik.
Jag vill också ha dessa sittkorgar hemma, så mysigt.



Innan vi drog hem så for vi så klart också en sväng förbi Ikea men det blev inte nå shopping denna gång. Endast smörknivar och lådunderlägg- ha, ha. Vi käkade även som vanligt där. Dom har ju så mycket gott. Hemresan tog ett par timmar så det blev inte någon speciellt alla hjärtans dag. Men alla dagar är alla hjärtans dag hära:)

Here we come- Sundsvall

Imorgon bär det av till Sundsvall efter jobbet:) Va kul. Vi ska fara och hälsa på ett par vänner, yeay. Ska bli skitkul. Har bara varit där på Ikea. Nu får jag äntligen se och göra stan. Kanske det blir lite gambling också*blink*


Flipping out

Mitt hem är lika kaotiskt som den serie jag fastnat för, Flipping out. Det är inget hem utan mer en byggarbetsplats. Gaaaahh- jag blir galen på röran.

Men vi återgår till serien Flipping out- mycket roligare att prata om. Älskar den.

Älskar den där lite halvgalna Jeff Lewis med sina fixeringar och ideer. Han är intressant, han har man nog inte tråkigt med. Jeffs medhjälpare med sina personligheter gör serien ännu färggladare. Jag kan inte få nog. Har inte trist en stund.

Jeffs renoveringar på husen är så jäkla fina. Vill ha.

Hittade bara denna bild för tillfället men bara detta kök är så jäkla snyggt inrett. Annars är det även mycket och stora fönster som gäller, mörka golv och möbler och naturfärgad inredning. Att det alltid finns en vacker uteplats och pool är inte mig emot.

Jeff vill du komma och inreda, please


Söndag

Otroligt vad jag har varit duktig i dag. Fast jag var bakis sedan gårkvällen tog jag mig upp och tränade med jobbet. Jag gick till och med till gymmet och hem. Sammanlagt en 80 minuters promenad:)
-Fast jaa, till stor del berodde det på att jag inte kunde köra så tidigt dagen efter  -Ha ha.
Men det var faktist jätte härligt, det var ju otroligt vackert och skönt väder i dag. Till och med solen var framme:)

Det är dessa dagar jag längtar efter på vintern. Sådana dagar vill jag spendera ute i skogen eller backen. Grilla, åka och sola i snön. Mmm va härligt. Det blir snart ut och köra, så snart jag kan.

Rolig bil

Kunde inte missa denna personliga bil när jag var en dag och handla. Gullig.


Lördagkväll

Suck denna vecka har varit tuff, mycket jobb. Tur att helgerna finns.
De senaste dagarna har vi handlat renoveringsgrejer till sovrummet och hallen som vi har kvar att göra. Ska bli jätte kul när det är färdigt. Så man får ett hem igen. Leds på att leva i ett renoveringsprojekt, det är inget roligt hem att leva i. Hoppas det blir fint men det tror jag. Det måste bli det*)

Igår drog Kribba med mig på Coverclub. Jättekul och temat denna helg var hattar:) Hade en hemma men som tur finns också Myrorna. Tyvärr glömde jag ta ett foto på dem:(
Skulle vara kul att se alla inlämnade hattar. Hoppas dem ordnar en utställning med alla insamlade saker under den senaste tiden.
När vi kom var det nästan tomt. Helt chockad. Det är alltid mycket folk där,,men så kom Kribba på det är ju Melodifestivalen. Verkade som hela stan såg den. Trodde inte så många brukar se den. Jag är inget fan- tyvärr inte min musiksmak. Så vid elva snåret kom resten av folket:) Lite kul faktist.
Därför passade vi på att våga prova sjunga karoeke igår:) ha ha. Tur knappt någon såg oss- jag kan verkligen inte sjunga. Men Kribba var duktig.
Det var verkligen en jätte kul och mysigkväll med min raring.



Bättre helg kan man inte ha

Sitter här och lyssnar på Rob Zombie- fan vad han är hot
på att sjunga:) Nämen jag skulle verkligen se en konsert live. Men han kommer ju aldrig till Sverige:( Fast,,det är desto bättre en ursäkt att få fara iväg igen*blink* vilket jag älskar. Bort, bort och se världen.

Helgen har som rubriken framgår varit skitkul
Tyvärr går en helg alldeles för fort:(

Mina käraste vänner kom från Boden och hälsade på över helgen. Det var min barndomsvän sedan jaa, hur länge som helst, nää men sedan jag började årskurs fyra- Mariah och mina "jämnåriga" kusiner Jeanette och Mariana- som jag såklart känt hela livet.
Vi har gjort det vanliga*) shoppat, spelat spel och festat och såklart surrat en massa skit.

Ledsna förlorare

Glada vinnare

+ en massa fler roliga bilder men dom vill jag spara i mitt privata album.

På partyhumör

Fler bilder kommer, så fort mina vänner skickar

Önskade helgen var längre:( Fan va kul vi hade. Saknar dem redan.

 

 


RSS 2.0
Blogglista.se