Ute i naturen

Pojkvännen ockuperade datorn hela kvällen igår:/ det blev därför inget bloggandes. Inte för att jag nu något utöver det vanliga inträffa. Efter jobbet blev det och storhandla. Och när middagen var färdig tog vi en promenad och fotade lite. Äntligen hittat laddaren till kameran:) Den har varit borta ett tag i stöket av renoveringen men nu äntligen kom den fram. Vi har annars bara fått klara oss med Kribbas mobillkamera. Min är helt värdelös därför lite trist när Kribba inte är med om jag vill ta lite bilder.

Hade en ganska bra dag på jobbet, vi var ute i skogen större delen av dagen. Mm älskar att vara ute i naturen. Vill göra det oftare. Behöver inte vara värsta grejen utan bara ta med sig en termos och kanske några mackor och köra ut till en mysig glänta eller stig. Ta en promenad och sedan sitta och fika och njuta av naturen.



I dag har vi även haft vårstädning på vårt bostadsområde. De kom ganska många, vi kratta undan löv och skräp. Det är ganska trevligt att alla hjälps åt istället för att betala dyra pengar för någon annan ska göra det och man får också chansen att se och lära känna lite utav sina grannar. Det är ändå inte så ofta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0