tvserier, grillning och renovering

Buhu, legat sjuk de två senaste dagarna. Jobbat denna vecka på en förskola där magsjuka gått så nu blev det även min tur. Inte kul. Det var länge sedan jag sist var sjuk så man får väl vara glad över att det är så sällan. "Ta i trä" :)
Men igår mådde jag bättre efter ett dygns vila. Så jag och Kribba var riktigt duktiga och hurtiga. Vi hyrde släp och lasta bort allt virke från rivningarna av de gamla garderoberna men även gamla möbler till återvinningen. Sedan stannade vi och storhandla efter vägen. Vilket vi avsluta med att inviga grillen för i år. Mm, det var jätte gott. Hamburgare åt mig och fläskfile åt Kribba med lite mos och grillade grönsaker. Det är så mysigt att grilla och ta en öl och bara surra. Bara doften av grillat får det att vattnas i munnen. Mm önskar i sommar många fler sådana kvällar. Härligt att det är på väg att bli sommar va. Värmen, solen, naturen, luften och fåglarna som kvittrar gör en så glad och full av energi för nya äventyr.

Resten av kvällen och natten såg vi Dead set.
"En miniserie om hur en zombie-epidemi bryter ut i Storbritannien mitt under inspelningen av ett avsnitt av Big Brother. Personal och deltagare från programmet blir strandsatta i Big Brother huset medan resten av världen går under utanför."
/ filmtipset.se

Den var riktigt spännande och helt klart värd att se. Enda sorgen är att serien bara finns i fem delar. Förstår inte varför de inte kunnat göra en långserie utav den. Den är ju bra. :(

Varför ska bra serier bli så korta eller stängas ner som ex. Surface och hur blir det med Desperate housewives och American dad?! Vill ha mer utav dem, snyft.
Mest arg över att Surface lades ner redan efter en säsong och när den var som mest spännande. Man fick ju inte svar på allt. Så jä*kla irriterande när man fastnar och börjar gilla en serie som man sedan följer och tar sig tid att se i gengäld bara "slappar en i ansiktet" och lägger ner serien när de inte ens avslutat den ordentligt. De kunde de väl åtminstonde göra för fansen. Bu.



"När den unga oceanografen Laura Daughtery upptäcker en enorm undervattensvarelse leder hennes besatthet för att finna uppkomsten av denna farliga, men obestämbara art henne och andra på ett mystiskt äventyr genom de mördaste, djupaste delarna av havet och de skummaste platserna på Jorden. Jordens öde ligger i deras händer - de vet bara inte om det ännu"
/ lovefilm.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0