Fredag,,och den 13 också

Nu är jag hemma i Umeå igen. Helgen i Boden var jätte rolig men kort. Har inte fått alla bilder än men så fort sker berättar jag mer.

Usch, jaa i dag är det fredag den 13. Undrar vad som händer i dag. Lite vidskeplig är jag. Ska försöka ta det lugnt, helst skulle jag nog bara vilja hålla mig hemma och bara ta det riktigt lugnt men det går inte. Tyvärr är ju livet så ibland, en jäkla måsten. Måste handla och de sista av våra Ikea garderober kommer i dag. Att man ska bli tvungen att bära skittunga paket på just denna dag. Ja så vi får se hur det går, om man överlever alla trapporna.




I veckan har jag jobbat och vi har fått som sagt de flesta av våra garderober från Ikea. Nu ska vi bara få ihop dem. Fast det måste vänta till senare i helgen. Kribba är på "jobbresa" till imorgon, ni vet, ett litet möte sedan är det bara festa skallen av sig. Ha, ha nää det kanske var lite överdrivet men,, det är nog inte så långt ifrån.
Så nu är stackars mig alldeles ensam och uttråkad. Nämen, lite kul har jag och göra. Målat hela morgonen, vill få klar mina tavlor men,,det känns bara som de aldrig blir klara. Sedan hade jag tänkt pyssla på lite här hemma och göra det lite fint så man trivs. Fast det är svårt när man renoverar och det alltid ligger saker lite här och där i lägenheten. Men man får försöka härda ut och göra det bästa av nuets kaos för att kunna leva något sånär normalt mitt i skiten. Man vet ju att det blir fint så småningom. Lite börjar man i alla fall märka av resultatet:)
Jag hade även tänkt spendera dagen med att fortsätta att rensa lite i min jäkla mail inkorg, den är full av skräpmail. Ska även ta mig tid och skriva några brev jag tänkt göra ett tag. Ibland är det bra med sådana hära dagar så man får gjort det man tänkt på ett tag men aldrig hinner eller orkar ta sig tid att göra.
Garderoben skulle jag gärna vilja börja sätta ihop tycker det är kul och bygga saker men ramarna är så tunga att jag tror inte jag orkar det själv. Fast vi får se, jag kanske provar i alla fall.
En sådan här dag borde man väl även spendera med att se någon rysare. Älskar rysare men vet inte i dag om jag vill sitta hemma själv och skrämma upp mig dessutom på denna dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0