En vanlig söndag,,

Så var det söndag igen. Den har varit som alla andra söndagar brukar se ut för mig. Sov till halv etta, längta efter Coca cola och godis. Fundera på att sova mer eller göra kaffe. Det blev kaffe, min faster ringde och skulle komma på besök. Vi drack kaffe och surrade på och hade trevligt. Plockade undan lite och såg lite tv. Drog sedan med killen och köpte hem lite mat och godis. Såg sedan ännu en b-film. Så svårt att hitta bra filmer.




Jaa, så brukar mina söndagar oftast vara, lata och väldigt lugna. Brukar inte orka så mycket mer eller ha lust med.
Däremot var vi förstås igår också på fest och då blir man ju lite seg dagen därpå. Det var en lila fest:) alltså tema fest. Alla skulle vara klädda i lila. Älskar sådant, teman. Jag klädde mig i en lila klänning jag hade sytt. Så större delen av lördagen gick åt till det. Kristoffer hittade lite lila på Myrorna. Det är ett toppen ställe att hitta det mesta till en billig penning. Så han bar en lila t-shirt och skjorta däremot var det svårare att hitta lila byxor så det fick bli blåa jeans. Men samma problem hade de flesta killar på festen också haft. Det var jättekul och mycket folk kom det. Innan vi gick var det så många att man knappt kom fram eller rymdes:) Mysigt hade dom också gjort med lila tyger över lamporna. Kvällen avslutade vi med att gå på Cover club. Älskar stället så mysigt, läckert, bra musik-hårdrock med gamla godingar, live band och stort. Och jag har alltid kul dära. Tyvärr fick vi inte med någon från festen men jag och Kristoffer hade skitkul och jag fick ha lite användning av min klänning jag hade jobbat med större delen av dagen:)




Ni har väl inte glömt att det är fars dag i dag. Hur har ni firat eran far? Tyvärr bor min kära pappa en bra bit härifrån så det blir ingen påhälsning med tårta, kaffe och present, tråkigt. Men vi får ta det lite senare. Jag ringde i alla fall till pappsen och gratta och surrade en stund. Men nog önskade jag var hemma en dag som denna. kram pappa.

Jag vet att jag annars har varit lite dålig och skriva denna vecka. Ska försöka bli lite bättre men vardagen kan ibland vara lite tuff när man jobbar hela dagen och man måste även göra en massa när man kommer hem. Som att städa, laga mat m.m. Då blir man ganska trött och man orkar inte mycket mer än att sova.
Hur som helst har min vecka varit ganska färglös, jobbat, gjort "måsten" :), motions simma, läst ut sjunde delen av Ljusets rike av Margit Sandemo och påbörjat den åttonde och läst nästan färdigt en Kalle Anka pocket.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med om att det är svårt att hitta bra filmer, blir nästan alltid besviken när vi hyr film..:(

2008-11-10 @ 21:24:08
URL: http://justiza.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0