:)

En sista grej. Jag blev dagens blogg hos http://selb.blogg.se/. Jättekul:)

BLOGGA

Tänkte prova och blogga på www.nattstad.se/aeurora och se hur jag trivs där. Häng gärna med:)

HJÄRTAT

Äntligen är det fredag och helg. Längtat. Känt mig lite sliten denna vecka. Kanske man håller på och bli sjuk. Hoppas inte det. Bara nog inbillning med tanke på alla bakterier som surrar runt omkring en. Magsjukor, feber och förkylningar.

Annars har veckan varit jättekul. Och ännu gladare blev jag av denna gulliga och romantiska omtanke jag fick av raringen på  vk.

"Dagens hjärta vill jag skänka till min underbara sambo Eva-Maria. Jag är evigt tacksam för att varje dag få ta del av din livsglädje och ditt inre ljus som du sprider till alla i din närhet. Jag älskar dig av hela mitt hjärta."

Kristoffer
fredag 11 februari, Umeå





I´M BACK

Ni kanske tycker jag inte har uppdaterat men uppdateringen är fortfarande aktuell. Har bara sett The big bang efter jobbet om kvällarna. Så mycket mer har inte hänt.

Helgen flög förbi som vanligt. På fredagkväll mötte vi upp ett annat vänpar på Allstar på afterwork. Lite buffe, öl och surr. Jätte trevligt och gott.







Senare på kvällen kom Kribbas föräldrar och var här över helgen. Hjälpte oss och fixa de sista listerna.


Sista spiken slås.



Äntligen är det slut.

Eller? :)


Såklart följde Roxy med. Visst är han go:)














Mysigt.

Tänk att äntligen är lägenheten färdig. Kan knappt tro det. Härligt. Nu kan vi bara sitta och njuta och lägga pengarna på inredning och få det fint, mysigt och hemtrevligt. Det är nästa projekt och resor. Har lite planer till sommaren. För att fira blir det fest den 26. Alla ni vänner där ute är välkomna så ni vet om jag missat någon.

Nu ska jag sluta surfa och fortsätta att njuta av min halvdag i dag som ni kanske märkt. Härligt när man ibland får kortdag. Ska måla lite tavlor och sy om lite kläder i min "klädhög".

THE BIG BANG

Den nya serie vi börjat se är The big bang theory. Skitrolig:)
Den kan verka tråkig men börjar man lyssna så är det faktist jättekul. Älskar alla personligheter. Ni måste prova se om ni inte gjort.




"A woman who moves into an apartment next door to two brilliant but socially awkward physicists shows them how little they know about life outside of the laboratory." IMDB.COM

SOMNADE SOM EN STEN

Igår var vi duktiga och skippade träningen. För vi hyrde släp och lasta på allt överblivit trävirke från renoveringen till återvinningen. Det var tufft men jag är ju tuff *blink* Nämen det är alltid något vi gruvar oss för. Det är tungt och tar tid. Det underlättar heller inte att vi bor högst upp utan hiss. Men det gick bara bra  och det var som vanligt faktist lättare än man föreställt sig. Vi pratade just om hur knasigt det är att man gruvar sig och bygger upp en bild som bara blir jobbigare ju längre man drar på det men som i verkligheten sedan visar sig inte alls vara så tung. Alltså bättre göra allt så fort som möjligt:)

Efter köpte raringen pizza. Tyckte vi förtjänade det. Mm så gott det var. Det var så länge sedan jag käkade det. Sen blev det lite serier och somna som en sten:)

RSS 2.0
Blogglista.se