Sol

Vilket härligt väder det har varit i dag. Solen har värmt så skönt. Det är en sådan dag när man bara vill ligga och sola i snön. Jag har haft turen och jobba ute en större delen av dagen dock inte kunnat ligga och sola men fått i alla fall njuta av vädret.
I helgen ska jag i alla fall ut och sola.

Det blev även lite sol efter jobbet med raringen. Till solariet som börjar bli en vardag för oss.
Vill bli brun. Jag tycker det är så fräscht med bruna människor.
Men nu är jag istället slut. För mig känns det alltid som jag kommer från en massör efteråt. Jag blir helt avkopplat och slut fast på ett skönt sätt.

Kommer nog bli en mycket tidig kväll för mig, som nu. Har också imorgon den tuffaste dagen på veckan i jobbet. Lektioner på löpande band hela dagen. Jätteroligt arbete men tufft arbetspass.

Livsmotto

Såg i dag på tv ett motto jag vill också ta med mig på min resa



Så bör man leva


Jobbmorgon är inte detsamma som lördagmorgon

Tur kaffe finns. Mitt vikariat är inte riktigt på heltid så jag har inget jobb på tisdagar. Klev därför upp halv sju som vanligt ifall vikariebanken har jobb åt mig eller städet men fick veta det fanns först jobb halv tio. Skit. Kunde haft sovmorgon. Men så är det ibland och springvikariera. Glad förstås det finns jobb. Love to work.

What to do? Vågar inte lägga mig igen för då kanske jag inte tar mig upp.
Kanske softa lite morgontv.

Måndag kväll

Jobbat sedan har kvällen förgyllts med tvättid och dammsugning. Oj, oj vilka härliga tider det är:)
Tur Svenska hollywoodfruar ger vardagen en guldkant*blink*
Maria Montazami är för gullig:) Rockar

Stickningen av min mössa fortsätter. Strax klar

Stannar hemma hela denna dag

Vädra lägenheten och nytvättade sängkläder gör susen. Fräschar upp och lyxar till. Ni kan nog gissa vad jag gör i dag. Ligger hela dagen i sängen och ser serier (mest Cougar town), gärna med en kopp kaffe och stickningen emellanåt (svart, rosa randiga mössan är nog strax färdig). Mitt humör är på bättringsvägen.



suck weekend = Thailand

What a sucky weekend. Det är allt jag kan säga. Har inte haft så jävlig och pissig helg på jäkla länge. Jag hoppas veckan bli roligare annars står jag nog inte ut. Vill ha semester nu. Mina dagdrömmar är för tillfället oftast här

Vill bara komma bort
från allt och alla. Slippa alla måsten och bör.
Vill ha varmt och skönt. Bo på hotell vilket innebär någon annan städar och tvättar. Äta ute innebär ingen disk att ta hand om eller mat som ska lagas. Semester har så klart bara sovmorgnar och fria dagar att göra vad du vill.

Mmm I`m there rights now




Ännu en serie jag inte kan låta bli

Fastnat i en ny serie på kanal 5. Dom har för jäkligt bra program. Cougar town heter denna. En sexig komediserie om en välbevarad 40-åring som vill ha en nystart i livet efter sin skilsmässa. Snart ger hon sig ut i dejtingdjungeln igen och hennes nya liv som singel bekräftar at ”40 är det nya 20”.

Skitrolig.


Black eyed peas

Black eyed peas- meet me halfway


Baka och laga

I dag jobbade jag på städfirman. Jag fick i dag handleda en ny jätte trevlig tjej till teamet. Jag känner mig faktist lite stolt att jag fick det uppdraget. Men va tusan, har förstås jobbat extra denna sommar i 3 år.

Men nu är det helg- äntligen.
Smile

Fast raringen är på företagsfest så jag bakar faktist, kaka.
Är själv lite impad. Den senaste tiden har jag tagit mig till köket oftare än raringen och lagat mat (mer än hamburgare och pannkakor:) men också bakat, som bröd. Men vill faktist bli mer huslig och kunnig i köket. Roligt att kunna laga lite god mat åt oss ibland och vänner som kommer på besök. Ibland kan det faktist till och med vara lite kul.






Dock ser det ut så här där jag varit framme. Springer med bunken rörandes när programmet börjar igen:)




Äntligen ute i de fria

Äntligen kommer den bästa tiden på vintern. När solen tittar fram och faktist värmer. Den tiden vill jag spendera ute och mysa i naturen. Genom att grilla, sola, filosofera, promenera, åka/köra- skrana, skidor, slalom och skoter.

I lördags drog jag med raringen ut
och grilla. För första gången
tillsammans på nio år*ler*
äntligen på tiden.
Annars har det endast varit prat om det men aldrig blivit utav.
Så jag har endast myst med familjen under alla år. De är riktiga naturfantaster:)
Men nu vella jag också få uppleva det med raringen.
Och visa hur härligt det är.











Fick lite användning av kniven min pappa gjort åt mig. Den är jätte bra och ha till allt möjligt i skogen.
Visst är den också väldigt vacker.


Cover club




Blev lite fest i helgen som vanligt*blink*
En kompis till Kribba har flyttat så vi fick checka in nya placet:)
Drog senare vidare till älskade Cover club. Temat denna kväll- tennisbollar:)

Blev till och med lite karoeke för några. Kribbas vänner kan sjunga:)
Inte vi. Eller rättare sagt jag:)


Aldrig ensam


Jonathan Johansson - Aldrig ensam



Mmm så mysig


Fredagkväll yeahhy



Pust, äntligen helg:) Jobbat på två jobb i dag och igår. Fast igår lagade jag även middag och tränade därefter. Det händer inte ikväll:)
Ska försöka komma i lite bättre form. Tränar en gång i veckan med jobbet men det räcker inte. Dock ger ett annat utav mina jobb, städfirman en hel del motion. Brukar bli cirka tre stora hus per heldag när jag jobbar själv, (kan vara fem eller sex om man är två) och det räcker det lovar jag.
Igår var jag duktig, jobbade på städfirman och fick lite träning, jobbade ett par timmar till på ett annat jobb och tränade lite när jag kom hem. Skönt var att jag fick lite sovmorgon i dag. Sedan bar det iväg igen och få lite motion på jobbet:) och därefter vidare ett par timmar till på ett annat jobb.

Nu är jag dock mör men lycklig över att det är helg. Orkar bara ikväll stirra tomt på nätet. Älsklingen är i Övik med några polare och festar. Lyckosten. Gillar Övik, vill också dit igen. Mysigt och otroligt vacker natur.
Men imorgon ska vi i alla fall ut frilufsa i det vackra vädret och naturen häromkring-längtar, längtar.

Nu ska jag bara se Desperate housewives tills jag sussar. Om ca 5 sek.*ler'blink*


Svenska hollywoodfruar


Ni såg väl Svenska hollywoodfruar igår. Ni har väl inte missat den. Jag älskar det programmet. Dom är ju så härliga, glada, vackra och avundsjukt rika. Ger en stund att själv drömma sig bort och få önska man fick leva deras liv. Nä visst jag vill skapa mig min egen framgång och lycka men att ha så mycket pengar och bo i varma LA skulle jag inte ha något mig emot. Däremot skulle jag bli galen av att inte ha något jobb på dagarna,, i längden:)
Men fa* va härligt dom har det. Är så glad min favorit Maria Montazami är tillbaks i rutan igen. Hon är ju bara för härlig med sin glädje, dialekt, läppstift, förvirring och allt vad det nu är. Hon är ju så genomsnäll:)
Påminner mig faktist lite om mig själv, jag är också så virrig eller fint sagt tankspridd och kan inte vara utan mitt läppglans eller lypsyl*)

Alice in wonderland

Igår var vi på bio och såg filmen Alice in wonderland i 3d av Tim Burton. :) Och jaa, den var lika välgjord som väntat. Alla skådisar var fantastisk duktiga som även det var väntat speciellt med tanke på att Johnny Depp medverkade:) Men som sagt han och alla andra var som ett med filmen. Sagan med dess miljö var precis lika sagolik om dock ännu bättre än man kunnat fantisera om. Jag undrar hur dem kan komma på så vackra ting.
När det gäller skådisar var även en av mina favoritkomiker med, Matt Lucas från Little Britain. Hans rollfigur är ett tvillingpar som är till och med lik han själv, jättekul. Älskar hans miner.



En riktig klassiker till film och fortsätter vara så. Hoppas alla går och se den.

Ett litet besök

I dag kom min lillkusin Charlotte och hälsade på. Hon är inte så liten längre faktist vuxen:) Men hon är lite yngre än mig så för mig har hon alltid varit "liten":) Fast jag får nog ta och försöka och komma ihåg det. Hon har varit jätte duktig och till med tagit sin lärarexamen vilket jag ännu segat mig med:/ Jättekul är att hon fått ett vikariat i Umeå.
Så då får man lite tid och kanske se sin kusin emellanåt. Vi har lagat middag och surrat:)

Nu är jag dock helt slut från att jobbat och städat lite innan man fick besök. Nu ska jag bara duscha, hämta tvätten och hoppa i säng.

Work is no play

Åhh snart helg och sportlov. Lite slut, haft tre jobb i dag. Jobbade på städfirman på förmiddagen, på skolan eftermiddan och med tjejen som jag är kontaktperson kvällen. Lite spring men det blir i alla fall en varierande dag:) Kontaktperson jobbet är också som tur bara roligt för vi gör bara roliga saker. Som i dag for vi ut och åt middag sedan shoppade vi lite smått.
Jag har tänkt på att jag har ganska många jobb men det är också ganska roliga jobb. Jag vikarierar som lärare på en skola men annars springvikarierar jag även som förskollelärare och fritidspedagog. Jag jobbar även ibland på en städfirma. Ett par timmar i månaden jobbar jag även åt socialtjänsten och är ledsagare till en person, kontaktperson åt en annan och avlösare åt en familj. Alltså sju jobb beroende nu på hur man vill räkna. Men när man inte har någon fast heltidsanställning har man heller inte så mycket val om man vill få in lite mer än hyran. Fast visst hade det varit skönt med bara ett jobb på heltid. Mindre stressigt och ekonomiskt tryggt.
Men mina dagar blir förstås aldrig lik den andre eller tråkiga:)

Nu ska jag se Nip tuck och fika lite sen blir det sängen.

Bilar till Boden imorgon:) yey

Stickning

Åh vad jag är leds på att vara hemma. Behöver semester från hemmet. Lite kul, tänk att man kan behöva semester från sitt hem. Hi, hi. Brukar väl vara jobbet:) Men där trivs jag bara bra. Får göra det jag älskar och mina elever är så snälla och duktiga så det är inga problem:) Jag är däremot lite trött att bara vara hemma i kaoset. Vill bara ha lite lugn och ro ett tag. Sitta och sticka i soffan. Dricka en kopp kaffe och surra lite lätt. Slippa ifrån alla måsten och bör göras några dagar och bara leva ett lugnt vardagsliv. Vill faktist ha det lite "tråkigt" som en del kallar det:)






Detta måste vara det minsta stickningsprojektet. Eller i alla fall sticknålar. Kul:)


Helgen

I helgen kom Kribbas familj och hälsade på:)


Kribba och brorsan.




Vi har ätit gott, shoppat och påbörja några nya inredningsprojekt.
Visar mer om dem sedan.



Gulliga Roxy kom så klart också med. Men när vi borrar måste han ha hörselskydd:)
Nää




Får användning av de nya pannlapparna.
Ni skulle se de gamla. Gamla och fula som gatan. Tror faktist dessa är de första nya vi själva köpt.
Äntligen börjar man bli lite vuxen*)


Inflyttningsfest

Var nyligen på inflyttningsfest hos Jonas. Fått tag i en mysig tvåa.


Kribba fick fota mig innan vi for iväg. Tyvärr gjorde jag bara grimaser på alla fotona.



Här skapas guldmedaljer. Denna kväll var prylen på Cover club en guldmedalj för gratis inträde.














Hade jättekul, kanske lite för roligt*blink*


RSS 2.0
Blogglista.se