Hollys world



Jag har börjat se serien Hollys world från Girls next door. Alla tre tjejerna har ju slutat och är inte längre tillsammans med Hugh Hefner. Jag saknar de härliga, glada och tokiga tjejerna så jag blev så glad när Holly fått egen serie. Jag har inte kollat upp dem andra riktigt men hoppas dem också syns snart i tv. Dom är ju så roliga och har så kul. Hollys world är lika intressant och rolig som i den gamla serien så den kommer jag följa. Gillade ni också tjejerna borde ni också se denna. Holly är lika vacker som alltid:) blir så avvis.


veckan

Halsbandet jag har på mig är en gåva från bokklubben Boknöje eftersom jag är medlem i deras bokklubb med Margit Sandemos böcker. Det är lyckoamullett från en av Sandemos serier. Jättesnällt men jag är också nog en av deras äldsta medlemmar, mer än 7 år.

I dag har jag bara legat på balkongen och läst boken Mortal engines av Philip Reeve. Den är riktigt spännande. Jag vill också träna på min engelska.

Haft en jätte skön vecka. Nu är en kompis till Kribba och hälsar på i veckan. Trevligt. Det är blir inte så ofta eftersom han numera bor i Singapore. Vilken lyckost, sol och värme hela året. Men vi kanske ska fara och hälsa på till jul.

Helgen har varit jätte skön som en minisemester. Vi for och hälsade på ett par andra vänner i deras föräldrars stuga vid havet och deras söta baby. Gu va tiden går fort och hon bara växer:) Hon är jättesnäll- då blir man lite sugen på en egen*)
Annars var det också bara lugnt och skönt. Basta och bada i havet om och om igen- så skönt. Det är så vackert där och med egen strand, som en skön semester. Annars satt vi framför öppna brasan och såg film. Älskar öppen spis, skulle verkligen vilja ha en egen för det är så mysigt och varmt.
Tråkigt nog har jag tyvärr inga bilder, glömde ta:(

Vi har även hunnit träffa upp ett annat par som snart åker iväg på lite husvagnssemester. Drack lite öl, vin , surra och såg film. Jättekul. I love you tror jag den heter. Jätte trevligt. Roligt när man hinner ha det lugnt och trevligt och samtidigt hinner träffa dem man bryr sig om.

Som sagt lite dålig på och ta nulägesbilder, glömmer jämt. Roligt att ha senare också eftersom man glömmer så lätt. Måste bli bättre.


Äntligen är sommaren här

Now I`m back. Äntligen va*)
Inte haft ork. Inte haft tid. Inte haft lust.
Men nu har jag det. Tror jag. Sommarn är ju här. Älskar solen och värmen. Man blir så mycket piggare och gladare. Finns så mycket roligt att göra. Och mycket roligt har jag hunnit med. Här kommer några av bilderna.

Hunnit få ont i fötterna av festande.

Kribba stöttar mig genom att också gå utan skor genom stan. Gulligt:)

Älskar att man kan faktist gå barfota nu

Hunnit bila en hel del med älsklingen. Som ni vet älskar jag att köra.

Laga bilen:( mindre roligt
men nödvändigt







Fågelbo just utanför våran balkong:)


RSS 2.0
Blogglista.se